Despre acest centru

7 zile gratuite Sprijin online posibil KUMON CONNECT disponibil
La centrul Kumon Bucuresti - Tineretului oferim programele Kumon Matematica și Kumon Englieză pentru studenții de toate vârstele începând cu vârsta de 3 ani. Metoda Kumon își propune să descopere și să dezvolte potențialul fiecărui elev, oferind un program de studiu adaptat fiecărui student, după efectuarea unei analize individualizate. În acest fel, elevul se bucură de progresul său în ritmul propriu și încrederea în sine crește.
Prin programele noastre, dezvoltăm capacitatea de învățare a elevului, promovând un obicei sănătos de studiu, o concentrare mai mare și un raționament mai bun.
De asemenea, lucrăm la dezvoltarea si consolidarea încrederii în sine si a motivației. Toate acestea pentru a dobândi autonomie în învățare pentru a face față cu succes provocărilor școlare, succes care se va reflecta în orice domeniu al vieții, nu doar la aceste discipline, întrucât vor fi dobândite instrumentele necesare.
Cu toții ne naștem cu dragoste de a învăța și ne dorim, pentru copiii noștri, să păstreze acel dar al curiozității pe tot parcursul vieții. Prin urmarea programul de matematică sau engleză prin metoda Kumon aduce beneficii pe termen lung, fiind dobândite abilități fundamentale de mare valoare care îi ajută pe studenții noștri să depășească cu ușurință provocările din domeniul academic și personal: motivația de a învăța, gândirea critică, perseverența în fața dificultăților.
Kumon Tineretul încurajează înscrierile la ambele discipline, matematică și engleză, deoarece este în beneficiul cel mai mare al copilului, acesta putând să transfere ușor  rutina de studiu,concentrarea și implicarea dintr-un context de învățare în altul. Curând acest obicei devine o strategie pe care o va accesa și la școală. Astfel oferim reduceri atrăgătoare în acest sens, disponibile și pentru frați, abonamentele de 3 luni, 6 luni , 9 luni și cele de 1 an.  Întrebați instructorul despre ofertele speciale.

Acest centru KUMON deja oferă KUMON CONNECT. Mai multe informații aici

Despre instructor

Buna ziua!
Numele meu este Roxana. Am descoperit metoda Kumon, metodă care a luat naștere din dragostea unui părinte pentru fiul său, datorită celor 2 copii. Mi-a placut, înca de la început, modul în care programul de lucru le-a fost adaptat potrivit cunoștințelor și nevoilor fiecăruia dintre ei.
Văzând progresele înregistrate de aceștia, în plan școlar și în plan personal, am hotărât că mi-ar plăcea să cunosc mai multe despre metoda Kumon și am devenit instructor.
Cu ajutorul aceastei metode, copiii sunt ajutaţi să dobândească abilitățile necesare pentru a face față și de a depăși micile provocări în fiecare zi, dezvoltându-și calitățile, învățând că prin perseverență totul este posibil și că, indiferent de vârstă, curs sau situație de învățare, pot face oricând încă un pas. 
Acest lucru le permite să-și îmbunătățească motivația și încrederea și, prin urmare, să-și descopere adevăratul potențial.
 

Ore clasă

Luni
14:30 - 19:00
Marți
14:30 - 19:00
Miercuri
Zi în care nu se țin ore
Joi
14:30 - 19:00
Vineri
14:30 - 19:00
Sâmbătă
Zi în care nu se țin ore
Duminică
Zi în care nu se țin ore

Cât durează o sesiune Kumon?

Durata de timp necesară pentru finalizarea activității pe o zi poate fi în jur de 30 de minute pe materie. Timpul acordat studiului depinde exclusiv de fiecare persoană și de nivelul programului din momentul respectiv. Vă rugăm să rețineți că zilele și orele de clasă pot varia din cauza restricțiilor guvernamentale actuale.

Preț

Taxa de înregistrare
lei 170 Taxă plătită o singură dată
Ce este taxa de înregistrare?
Pentru începerea studiului la KUMON, veți plăti o taxă unică de înregistrare pentru copilul dvs., pentru ca acesta să devină cursant
Pe subiect
lei 485 Pe lună


De obicei, copilul dumneavoastră va vizita centrul educațional până la două zile pe săptămână.

Vă rugăm să întrebați instructorul, dacă este oferit suport online.


Copilul dumneavoastră va primi, de asemenea, foi de exerciții suplimentare, care pot fi apoi lucrate acasă.

Avantajele perioadei noastre de încercare gratuită

Aflați ce poate face copilul dvs.
Șapte zile pentru a încerca KUMON gratuit
Beneficiați de un plan de învățare personalizat.
Succes pe termen lung

Recenzii centru

Evaluare generală

5

From 17 reviews on Google

Trageți cu degetul să vedeți mai multe

Întrebări frecvente

Kumon oferă mult mai mult decât meditațiile clasice și este foarte diferit de educația școlară tradițională. În loc să-i pregătească pe elevi pentru teste sau evaluări anume, Kumon le dă curaj acestora să învețe independent prin intermediul instrucțiunilor individualizate și al exercițiilor atent elaborate.

Pe lângă dezvoltarea aptitudinilor esențiale pentru matematică și limba engleză, fiecare elev Kumon își clădește propriile aptitudini de învățare independentă și încredere în sine. Aceasta înseamnă că un elev Kumon nu depinde - sau nu este limitat - de aptitudinile și cunoștințele altora.
Kumon este bun pentru toți copiii. Acest lucru se datorează abordării noastre individualizate privind educația, care generează întotdeauna întrebarea: „Ce este copilul cu adevărat capabil să facă și care ar fi următorul pas adecvat?” Respingem categorisirile care atribuie calități sau defecte, dacă un copil este „slab” sau „puternic”. Caracterizăm aptitudinile de învățare nu numai în funcție de gradul de înțelegere, ci și în funcție de procese, modul în care gândește și funcționează un copil, precum și în funcție de atitudinea sa față de învățare. Orice abilitate în aceste domenii este detectată, iar limitele sunt depășite treptat.

După un test de evaluare este stabilit un plan de învățare pentru a dezvolta aptitudinile copilului și pentru a-l aduce dincolo de Kumon International Standard (standardul Internațional Kumon - o aproximare internațională a nivelului anului școlar corespunzător), indiferent de punctul său de pornire. Aici, la Kumon, elevii cu nevoi educaționale speciale sunt la fel de bineveniți ca și copiii supradotați și talentați, precum toți cei care cred că pot face mai mult și doresc să își dezvolte potențialul la maximum.
Kumon este un program de auto-învățare, dar fiecare elev primește asistență continuă de la instructorul său. Foile de exerciții atent concepute le arată elevilor cum pot găsi ei singuri soluțiile în timp ce instructorul le oferă asistență atunci când este nevoie. Sarcina principală a unui instructor Kumon este aceea de a-i observa pe elevi la lucru și de a le indica modul în care soluția poate fi găsită în material: Este antrenată capacitatea de a privi cu atenție, de a compara, de a folosi cunoștințele cunoscute și de multe ori măcar de a încerca. Premisa este ca temele să nu fie niciodată prea dificile sau prea ușoare.
Nu există o vârstă fixă pentru asta. În prezent avem de la copii care au doar doi ani, până la elevi care urmează să absolve. În unele centre de meditații, s-au înscris chiar și adulți și vârstnici pentru a-și dezvolta aptitudinile. Kumon îi ajută pe copiii de toate vârstele și indiferent de aptitudinile lor. Cu cât încep mai devreme, cu atât mai repede pot dobândi aptitudini și se pot bucura de cele mai mari avantaje. Odată ce familia dvs. este gata să se angajeze într-un proces de învățare de lungă durată, Kumon este gata să vă ajute să vă atingeți obiectivul.
Ca program global, Kumon nu urmărește programa școlară, ci completează programele școlare din întreaga lume. Cel mai important obiectiv al metodei Kumon este dezvoltarea capacității de auto-învățare. Această capacitate de auto-învățare avantajează performanța elevilor în toate programele școlare. Kumon este adaptat nivelului optim de învățare al fiecărui elev, indiferent de vârsta sa, asigurându-se că aptitudinile, încrederea în sine și talentele se extind și se dezvoltă prin temele selectate.

Hartă și indicații

Obțineți îndrumări

Ghe Sincai nr. 9A, Bl. 3A, sc. A, et 2, ap 5
Bucuresti
040312

Selectați modul de transport


Cu mașina

De unde veniți?

Puneți Roxana Modoran o întrebare