Deschideți-vă propriul centru educațional

Deveniți beneficiari de franchiză

 


KUMON caută profesioniști și lideri dedicați, care sunt cu adevărat interesați de educație, de copii și de construirea unui viitor mai bun. Cu ajutorul KUMON, puteți transforma acea pasiune în realitate devenind un partener de franchiză KUMON și organizându-vă propriul centru educațional KUMON.

 

  • Nu aveți nevoie de pregătire specială în domeniul educației pentru a deveni partener de franciză. Mulți dintre instructorii noștri au lucrat anterior în drept, finanțe și economie și au avut o experiență bună cu programele Kumon în cadrul propriilor lor familii.

  • Vă oferim posibilitatea de a vă clădi și conduce propria afacere, în timp ce îi ajutați pe copii să își dezvolte potențialul.

  • Veți beneficia de o instruire extinsă în cadrul centrelor noastre de formare și veți face parte din rețeaua internațională de instructori Kumon, împărtășindu-vă în mod regulat experiența și bucurându-vă în același timp că faceți ceva pentru copiii din zona dvs.

  • Franchise Operation Team (echipa de operațiuni de franciză) vă va sprijini la fiecare etapă, de la concepție până la inaugurare, și vă va sfătui cum să vă promovați centrul educațional la nivel local.

  • Veți plăti o taxă minimă de început și cu sprijinul Franchise Operation Team, vă puteți deschide propriul centru KUMON în termen de trei până la șase luni.

Ce înseamnă să fii partener de franciză KUMON?

Mulți dintre instructorii noștri au ales să devină parteneri KUMON, deoarece, datorită metodei noastre, ei au o propunere unică de vânzare pe piața educației private, care ne diferențiază de modelul de meditații binecunoscut: noi îi facem pe copii „smarter”. În același timp, facem parte dintr-o marcă recunoscută la nivel mondial, munca și materialele noastre se caracterizează prin calitate și o experiență de peste 60 de ani.

Pentru a deveni instructor KUMON, partenerii de franciză beneficiază de instruire și perfecționare completă și sunt puternic susținuți de Franchise Operation Team și Marketing Team. Vă sfătuim și vă susținem și suntem implicați în: înființarea, construirea și punerea pe piață a afacerii dvs. Veți deveni parte a unei rețele formate din oameni care împărtășesc viziunea de a învăța împreună, de la copii, pentru a deveni mai buni ei înșiși! Aspirăm să descoperim și să dezvoltăm la maximum potențialul și aptitudinile individuale ale fiecărui copil.


Accesați pagina noastră de întrebări frecvente

Cât mă va costa?

Aflați mai multe despre costurile și avantajele generate de propriul dvs. centru educațional KUMON.
  • Taxa de intrare în comunitatea KUMON este de 3.000 € (TVA inclus).

  • Costul înființării unui centru educațional KUMON va depinde de o serie de factori pe care îi vom discuta cu dvs. individual.

  • Modelul KUMON permite un spațiu suficient pentru menținerea costurilor de investiții la un nivel moderat.
  • Dvs. decideți prețul, precum și condițiile contractului cu clienții. Ne plătiți o taxă minimă de franciză / elev înscris și aceasta doar la începutul lunii următoare, dacă ați încasat taxele lunare de la părinți.

  • Pe lângă know-how-ul și utilizarea mărcii KUMON, taxa de franciză include și materialele de care au nevoie elevii dvs. pentru progresul lor individual. Astfel, cheltuielile dvs. curente sunt gestionabile și rezultă în principal din costurile de închiriere și cele cu personalul.

KUMON Quick Checker

Utilizați Quick Checker pentru a afla dacă un parteneriat de franciză KUMON vi se potrivește.

Vă rugăm să ne contactați echipa la numărul 0049 211 522 55 25, pentru a afla dacă calificarea dvs. este potrivită pentru Kumon.

Ne pare rău, a fi instructor Kumon necesită un permis de muncă valabil.

Un permis de conducere valabil este necesar doar în funcție de anumiți factori și nu este obligatoriu. Vă rugăm să ne contactați echipa la numărul 0049 211 522 55 25 pentru a afla dacă este nevoie de permis de conducere în cazul dvs.

A fi instructor Kumon înseamnă că trebuie să gestionați toate aspectele legate de afacerea dvs. Vă rugăm să ne contactați echipa la numărul 0049 211 522 55 25 pentru a discuta dacă aceasta este o oportunitate potrivită pentru dvs.

A fi instructor Kumon înseamnă că trebuie să gestionați toate aspectele legate de afacerea dvs. Vă rugăm să ne contactați echipa la numărul 0049 211 522 55 25 pentru a discuta dacă aceasta este o oportunitate potrivită pentru dvs.

Aveți nevoie de un capital minim de 3.000 EUR pentru a deschide un centru educațional Kumon.

Felicitări, sunteți exact ceea ce căutăm! Vă rugăm să completați formularul de mai jos, pentru a solicita să fiți apelat de unul dintre angajații noștri.

Există copii în zona mea care vor să învețe metoda KUMON?

Am efectuat cercetări privind potențialii elevi KUMON în toată România. Folosiți funcția de căutare pentru a găsi modalități de a deschide un centru educațional KUMON în apropierea dvs.

Ce este KUMON?

„Kumon Institute of Education” a fost înființat în anul 1958 în Japonia de Toru Kumon, care era atât tată, cât și profesor de matematică.

La cererea soției sale Teiko, Toru Kumon a conceput pentru fiul său mai mare, Takeshi, care la acea vreme era elev în clasa a doua la școala elementară, o serie de foi cu exerciții de matematică, adaptate nevoilor fiului său. Așa a fost creată metoda de auto-învățare.

KUMON evoluează constant. În prezent, oferim și un program de învățare a limbii engleze pe lângă cel de matematică. Învățăm în permanență de la elevii și instructorii noștri pentru a ne face programele cât mai eficiente.

KUMON rămâne dăruit principiului primar al lui Toru Kumon: acela de a ajuta cât mai mulți copii să se dezvolte la învățătură și să-și descopere potențialul.

Vezi Istoricul KUMON
 

 

Procesul nostru de recrutare

Discutați cu un angajat KUMON

Căutați subiectele noastre de ajutor

Utilizați următoarele subiecte, pentru a afla mai multe despre Kumon.