Despre KUMON

KUMON este cel mai mare furnizor de educație extrașcolară din lume. Oferim programe individualizate de meditație la matematică și limba engleză, care ajută pe fiecare copil, indiferent de capacitatea sa, să progreseze și să își dezvolte întregul potențial. Obiectivul nostru este acela de a face din fiecare copil un elev independent și avansat, cu o atitudine de învățare pozitivă. Metoda de învățare KUMON le permite copiilor să învețe singuri, sub îndrumarea unui instructor, să își asume responsabilitatea pentru propriul proces de învățare și să-și dezvolte încrederea în sine necesară urmăririi proiectelor și obiectivelor lor.

Kumon Institute of Education a fost înființat în Japonia, în anul 1958, de către Toru Kumon, el însuși tată și profesor de matematică talentat. Pentru a-l susține pe fiul său Takeshi în îmbunătățirea aptitudinilor sale matematice, el a creat ceea ce este acum programul KUMON de meditație la matematică. Astăzi, programele noastre sunt dedicate dezvoltării aptitudinilor atât pentru limba engleză, cât și pentru matematică. Materialele noastre sunt îmbunătățite constant, pentru a le face cât mai eficiente posibil. Elevii și instructorii contribuie la această îmbunătățire. KUMON crede cu fermitate în principiul fundamental al fondatorului său, Toru Kumon: de a ajuta cât mai mulți copii posibil să exceleze academic, să își dezvolte la maxim potențialul în cel mai scurt timp și să le dea dorința de a explora noi domenii. Îl putem înarma pe copilului dvs. cu instrumentele necesare trezirii unei pasiuni pentru învățare, care să dureze toată viața.
Peste 60 de ani de experiență
Fondată în 1958
Fondată în 1958 în Osaka, Japonia
mai mult de 50
Metoda folosită în mai mult de 50 de țări
22.300 instructori în întreaga lume
22.300 instructori în întreaga lume

Câteva cuvinte de inspirație ale  fondatorului nostru, Toru Kumon:

Toru Kumon

„Metoda KUMON se bazează pe convingerea că greșeala nu îi aparține copilului. Trebuie să descoperim potențialul fiecărui copil, apoi să îi permitem să învețe la nivelul optim. În acest fel, nu numai părinții și profesorii, ci, ceea ce este cel mai important, copiii înșiși sunt uimiți de dezvoltarea lor neașteptată și capătă încredere în aptitudinile lor. Aceasta înseamnă metoda KUMON.”

~ Toru Kumon ~

Căutați temele noastre ajutătoare

Utilizați următoarele subiecte, pentru a afla mai multe despre KUMON.