Centrul educațional KUMON la fața locului și online

Studiați în centrul educațional KUMON,
la fața locului sau de acasă -
în „centrul de studii online"

De la început, metoda KUMON a fost dezvoltată ca un program de învățare la domiciliu, dar instructorul are un rol cheie în conceptul general KUMON. Pentru a ne asigura că copiii au contact regulat cu instructorul lor, oferim acum pe lângă vizitele la centru și suport online.
La fel ca studiul în centrul educațional, instructorul poate dezvolta abilitățile individuale de învățare ale fiecărui copil și progresul lui și prin observarea atentă online a atitudinii lui de învățare și planifică următorii pași pe baza constatărilor, oferind fișele de lucru corespunzătoare.

Combinația de fișe de lucru selectate individual pentru copil și observarea atentă de către instructor în timp ce lucrează la acestea, garantează succesul. Feedbackul constant al instructorului, testele și instrucțiunile regulate de cunoștințe contribuie, de asemenea, la acest lucru și susțin progresul învățării copilului.
 
Scopul programelor KUMON rămâne să dezvolte la maximum potențialul fiecărui copil, oferindu-le atitudinea adecvată față de studiu și abilitățile de bază de care au nevoie pentru a învăța independent și cu plăcere.

Căutați temele noastre ajutătoare

Faceți clic pe imaginea de mai jos pentru a afla mai multe despre învățarea online la KUMON și la centrele educaționale hibride.

Găsiți un centru educațional KUMON în apropiere.

Instructorii noștri oferă acum și asistență online!