Învățarea pe termen lung

Programele noastre

Programele KUMON de matematică și engleză îi ajută pe copiii de orice vârstă și de orice capacitate de a excela în orice activitate.

Dorim să le oferim elevilor noștri instrumentele de care au nevoie pentru a se bucura de învățare și a reuși la școală. După cum a evidențiat un studiu independent realizat de Institutul de Politică Educațională din Anglia în 2020, elevii KUMON sunt cu peste un an înaintea mediei naționale și cu șase luni înaintea colegilor lor la sfârșitul școlii primare.

În loc să ofere lecții convenționale de matematică și engleză, instructorii noștri își ghidează elevii prin exerciții al căror nivel este adaptat la nevoile lor, asigurându-se că elevii rămân motivați și progresează. Aceștia îi sprijină și îi încurajează pe elevi să găsească singuri soluțiile, ajutându-i să devină autonomi și să învețe cu succes în viitor. Învățând "puțin și des" prin intermediul fișelor de lucru zilnice și a lecțiilor regulate (online și/sau în centrul educațional), elevii noștri își îmbunătățesc continuu abilitățile și fluența și își dezvoltă competențele în pași mici, ușor de gestionat.

Programele noastre

Interacționați cu conținutul de mai jos pentru a afla mai multe despre un anumit subiect

Alegeți programul
Selectați vârsta
Programul de matematică Kumon
Programul de matematică Kumon începe cu operațiile de bază cu numere și îi conduce pe elevi, pas cu pas, la matematica superioară fără să utilizeze calculatorul.

Fiecare nivel al programului de matematică Kumon  se bazează pe aptitudinile dezvoltate la nivelul anterior și oferă o înțelegere solidă și capacitatea de a aplica ceea ce au învățat.

Fiecare elev începe de la un nivel potrivit pentru el. Punctul de pornire individual și progresul estimat vor fi stabilite în cadrul unui interviu de evaluare gratuit.
Programul de matematică Kumon pentru copii sub 5 ani
Programul nostru de matematică îi ajută pe copiii preșcolari să înțeleagă numerele într-un mod captivant, ajutându-se de fișele de lucru colorate, distractive și prin asistența instructorului.
Instructorii îi încurajează pe copii să lucreze cu atenție și precauție. Acest lucru generează concentrare, un grad de atenție mai mare și o abordare pozitivă a învățării, ceea ce îi avantajează la școală și în alte domenii ale vieții lor.

Încetul cu încetul, copiii se familiarizează cu matematica și își dezvoltă aptitudinile, cu pași mici, utilizând  fișele noastre de lucru. Doar atunci când sunt capabili să rezolve fără efort și fluent temele subiectului studiat, ei trec la nivelul următor.
Programul de matematică Kumon pentru copii între 6 și 11 ani
Programul nostru de matematică permite fiecărui elev, indiferent de aptitudinile sale, să abordeze problemele de matematică cu încredere și asigură faptul că, fiecare aptitudine esențială este stăpânită în întregime, înainte ca elevul să avanseze în cadrul programului.

Studiul zilnic al matematicii permite elevilor să facă temele mai rapid și mai fluent. În acest fel, ei își dezvoltă o abordare pozitivă și concentrată asupra învățării.

Indiferent de vârstă, instructorul Kumon alege teme potrivite nivelului copilului dvs. Așadar, poate să recupereze lacunele existente și să progreseze peste nivelul colegilor săi de aceeași vârstă, fără a fi limitat.
Programul de matematică Kumon pentru copii peste 12 ani
Programul nostru de matematică îi ajută pe elevi să dezvolte o abordare pozitivă a matematicii. Mai întâi își completează eventuale lacune existente, își dezvoltă în continuare aptitudinile necesare pentru a ajunge la nivelul anului școlar și apoi îl pot și depăși.

Instructorul Kumon le arată elevilor săi cum pot rezolva problemele de matematică cu ajutorul exemplelor din fișele de lucru. În acest fel, ei se transformă în elevi independenți, încrezători, care se confruntă cu provocări și fac față în mod deschis temelor necunoscute.

Indiferent de vârstă și de anul școlar, elevii Kumon avansează în propriul lor ritm. Aceasta le oferă posibilitatea de a se aventura în efectuarea unor operații matematice complexe, care depășesc programa școlară.
Selectați vârsta
Programul de limba engleză Kumon
Programul de limba engleză Kumon le permite copiilor să învețe engleza în mod natural, ca și cum ar fi limba lor maternă. Elevii dobândesc în mod individual și progresiv, adaptată aptitudinilor lor anterioare, o competență excelentă de comunicare și de înțelegere, cu ajutorul textelor originale în limba engleză.

Materialul nostru exclusiv, explicit, ne permite să ne adaptăm fiecărui elev, să îi mărim la maximum capacitatea de a învăța singur și să-i hrănim dezvoltarea prin deprinderea acestei noi limbi.

Se începe cu repetarea vocabularului, iar dificultatea crește de la un nivel la altul, până la citirea textelor originale, de nivel superior.

Elevii clădesc pe aptitudinile dezvoltate la nivelul anterior, ceea ce asigură o înțelegere solidă și capacitatea de a pune în practică ceea ce au învățat. La toate nivelurile, materialul nostru include o carte și materiale audio, care îi ajută pe elevi să urmeze zilnic un sistem de învățare eficientă: ei ascultă materialul audio și repetă ceea ce au auzit.

Cu ajutorul programului de limba engleză  Kumon copilul dvs. începe la un nivel confortabil lui însuși. Acest punct de pornire individual este stabilit printr-un test de evaluare gratuit.
Programul de limba engleză Kumon pentru copii sub 5 ani
Instructorul verifică mai întâi modul în care copilul dvs. se deprinde cu informațiile CD-ului în limba engleză și cum răspunde la micile indicii. În acest fel, instructorul își dă imediat seama în ce fel copilul dvs. poate începe să se simtă motivat și să progreseze, chiar dacă nu are cunoștințe anterioare de limba engleză.

Prin intermediul cântecelor în limba engleză, care îi trezesc curiozitatea, copilul dvs. aude cuvinte și expresii pe un CD și le repetă. Astfel se dezvoltă înțelegerea ascultării. Cărțile ilustrate însoțitoare asigură înțelegerea. În acest fel, copilul dvs. dobândește un prim vocabular și interiorizează structurile frazeologice în mod natural, ca la învățarea limbii materne. Notele și simbolurile tipărite îi încurajează pe cei mici să lucreze atent și minuțios. Ei își dezvoltă concentrarea și gradul de atenție, precum și bunele obiceiuri de studiu care îi avantajează la școală și în alte domenii ale vieții lor.

În cadrul acestui proces, copilul dvs. învață să citească și să scrie, precum și gramatica, pe niveluri de învățare compacte, special concepute. Copilul aude mai întâi textele de pe CD și își amplifică înțelegerea citirii prin texte de citire din ce în ce mai complexe. De la început, ghidat adesea de întrebări despre text, învață să abordeze tema în mod autonom și să elaboreze un text în mod competent.

La fiecare nivel al programului de limba engleză, elevii își dezvoltă aptitudinile dobândite la nivelurile anterioare. Așadar, își construiesc o înțelegere solidă.
Programul de limba engleză Kumon pentru copii între 6 și 11 ani
În interviul inițial, sunt stabilite aptitudinile actuale ale fiecărui elev și pe această bază - indiferent de vârstă - se stabilește un punct de pornire, de la care copilul dvs. poate începe motivat.

Copilul dvs. lucrează zilnic cu un CD, repetă lucrurile auzite și se uită în cartea însoțitoare, pentru a asigura înțelegerea. Prin contactul intensiv, zilnic, cu limba engleză, copilul dvs. interiorizează vocabularul și structurile frazeologice, în mod natural, ca la învățarea limbii materne. Așa se creează simțul limbii. Notele și simbolurile tipărite („profesorul” din material) îl încurajează pe copilul dvs. să lucreze atent și minuțios. El își dezvoltă concentrarea și gradul de atenție, precum și bunele obiceiuri de studiu, ceea ce îi avantajează la școală și în alte domenii ale vieții sale.

Apoi, copilul dvs. se va adapta în mod conștient la gramatica prezentată într-o formă compactă. Ulterior, copilul dvs. apelează la textele de citit, care cresc treptat în lungime și exigență. La cele mai înalte niveluri ale programului, copilul dvs. citește textele originale în limba engleză. CD-ul este ascultat în continuare zilnic, astfel încât el își amplifică în mod constant capacitatea de a asculta și citi. Ghidat de întrebări, dobândește competența de citire a textelor: învață să filtreze informațiile dintr-un text și să elaboreze un text în mod competent.

La fiecare nivel al programului de limba engleză, elevii își dezvoltă aptitudinile dobândite la nivelurile anterioare. Așadar, își construiește o înțelegere solidă.
Programul de limba engleză Kumon pentru copii peste 12 ani
Programul Kumon de meditații la limba engleză îi ajută pe elevi să dezvolte o atitudine pozitivă față de învățarea limbii engleze. În interviul inițial, mai întâi sunt stabilite aptitudinile actuale ale fiecărui elev și pe această bază - indiferent de vârstă - se stabilește un punct de pornire potrivit. 

Copilul dvs. aude apoi, zilnic, pasaje pe un CD și se uită în cartea însoțitoare pentru a se asigura că înțelege.

Prin contactul intensiv, zilnic, cu limba, copilul dvs. interiorizează vocabularul și structurile frazeologice în mod natural și își dezvoltă simțul limbii.

Instrucțiunile tipărite îl încurajează pe copilul dvs. să lucreze atent și minuțios. În acest fel, își dezvoltă concentrarea și gradul de atenție, precum și obiceiurile bune de învățare, care, apoi, îl ajută pe copil la școală și, de asemenea, în toate situațiile de viață posibile.

După deprinderea unui vocabular de bază, interiorizarea structurilor frazeologice și eliminarea oricăror lacune, programul oferă un nivel gramatical compact.

La nivelurile superioare, accentul se pune din ce în ce mai mult pe citit. Se începe cu povești simple și texte narative și trece treptat la citirea unei literaturi complexe, în original.

CD-ul este ascultat în continuare, zilnic, astfel încât  să fie asigurată pronunția corectă, iar aceasta extinde constant capacitatea de a asculta și citi.

Încurajat de întrebări, copilul dvs. învață, de asemenea, să filtreze informațiile dintr-un text și dobândește astfel un nivel înalt de competență în tratarea textelor.

La fiecare nivel al programului de limba engleză, elevii își dezvoltă aptitudinile dobândite la nivelurile anterioare. Astfel, el își clădește o înțelegere solidă și își consolidează capacitatea de a învăța singur.

Găsire centru educațional

Personal calificat
De la 10,97 RON/zi
Peste 1000 de centre educaționale în Europa

Ce este KUMON?

îndrumare specializată

+

metodă recunoscută

+

învățare independentă

succes durabil

=