KUMON CONNECT – mereu alături de tine

KUMON CONNECT – nou studiu digital

Metoda de învățare KUMON a fost folosită cu succes în întreaga lume de peste 60 de ani pe foi de hârtie. Fișele de lucru au evoluat de la cele concepute cândva de profesorul de matematică și tatăl Toru Kumon pentru fiul său. Metoda implică învățarea independentă în pași mici și practica zilnică.

După mulți ani de succes cu fișe de lucru pe hârtie, suntem încântați să introducem fișele de lucru KUMON în format digital prin intermediul KUMON CONNECT, făcându-le și mai accesibile elevilor care se simt confortabil folosind o tabletă și un stylus.
Pentru copilul dumneavoastră, faptul că poate accesa munca alocată lui pe o tabletă prin intermediul KUMON CONNECT înseamnă că poate lucra oriunde ar merge și poate primi instantaneu următoarele fișe de lucru de la instructorul său. Aceștia pot utiliza KUMON CONNECT în centrul educațional în același mod ca și fișele de lucru pe hârtie, iar atunci când își desfășoară activitatea zilnică de învățare în afara centrului1, fișele de lucru apar întotdeauna în ordinea corectă de completare.

În calitate de părinte, prin intermediul KUMON CONNECT, aveți acces la datele privind progresul copilului dvs. , iar instructorul îi poate trimite comentarii de susținere, îi poate oferi sfaturi de studiu utile și îi poate ajusta învățarea continuă în mod corespunzător.

Cu KUMON CONNECT, elevii KUMON își pot folosi propria tabletă împreună cu un stilou pentru a învăța. KUMON CONNECT este disponibil în prezent pentru a fi utilizat cu o gamă de dispozitive compatibile:
Beneficiile cognitive ale scrisului
Comoditatea învățării digitale

Vă prezentăm KUMON CONNECT

Beneficiile studiului cu KUMON CONNECT:

  • Toate beneficiile cognitive ale scrisului de mână cu avantajele și confortul unei platforme digitale
  • Fișele de lucru atribuite pot fi furnizate automat și ajustate în funcție de necesități, chiar dacă elevul nu poate veni la centrul educațional
  • Învățare îngrijită și ordonată, fără hârtii libere acasă
  • Acces la foile de lucru atribuite acasă, în vacanță și în perioadele în care nu puteți vizita centrul educațional
  • Elevii pot exersa acuratețea, scrisul de mână și o bună prezentare, fără a fi nevoiți să folosească creionul și guma de șters.
  • Înțelegeți mai bine progresul copilului dumneavoastră de-a lungul etapelor, datorită accesului la datele și rezultatele de învățare ale copilului dumneavoastră.

Găsire centru educațional

Personal calificat
De la 10,97 RON/zi
Peste 1000 de centre educaționale în Europa