Despre acest centru

înregistrare gratuită Sprijin online posibil KUMON CONNECT disponibil
Centrul KUMON din Voluntari este locul în care copiii vin să descopere că fiecare dintre ei poate reuși în învățare, indiferent din ce punct pornesc sau de ce au gândit inițial despre ei. La orice nivel de studiu sau dezvoltare s-ar afla, ei află că stă în puterea lor să devină siguri de ceea ce știu, să atingă noi culmi, și mai înalte, prin abilitățile de lucru individual pe care le dobândesc sau le dezvoltă aici. Fiecare nouă provocare în matematică sau limba engleză, depășită la un nivel superior prin metoda KUMON, îi aduce copilului mai multă încredere, curaj de a încerca singur mai departe și totodată o fericire, greu de descris în cuvinte. Acest sentiment de împlinire este starea de care inima oricărui copil are nevoie pentru a activa și coordona procesele minții și drept urmare, de a acumula informații noi.

La intrarea în centru, instructorul KUMONva lucra cu copilul pentru a descoperi împreună cu acesta care este nivelul, zona de învățare, în care  el se simte cel mai confortabil atunci când își folosește abilitățile. Apoi, i se construiește un traseu de învățare personalizat, accelerat sau moderat, cu ținte pe termen scurt şi lung, care să-i provoace entuziasm și să îl mențină curios, motivat chiar și atunci când ajunge acasă și lucrează individual. Studiul zilnic al fișelor de lucru unice KUMON, va intensifica reușitele învățării copiilor dvs. peste standardul internațional pentru vârsta lor, permițându-le să își dezvolte potențialul, pe cât de mult vor dori, atât la școală cât și în afara acesteia.

Kumon Voluntari încurajează înscrierile la ambele discipline, matematică și engleză, deoarece este în beneficiul cel mai mare al copilului, acesta putând să transfere ușor  rutina de studiu,concentrarea și implicarea dintr-un context de învățare în altul.Curând acest obicei devine o strategie pe care o va accesa și la școală. Astfel oferim reduceri atrăgătoare în acest sens, disponibile și pentru frați, abonamentele de 6 luni și cele de 1 an.  Întrebați instructorul despre ofertele speciale.

Acest centru KUMON deja oferă KUMON CONNECT. Mai multe informații aici
 
 

Despre instructor

Veronica Ana Burtea Koter

Lucrez de 20 de ani în educație, în curriculum național și internațional, în școli publice și private, cu copii de toate vârstele.  De la ei am înțeles cât de important este ca atunci când înveți să ai un susținător care să te ghideze, să te inspire, dar în același timp să te lase să încerci și singur, învățând din greșeli. 

Încă de mică am visat că voi fi acel om care îi va ajuta pe copii să depășească orice situație de învățare dificilă în care se vor afla. Am crezut, încă de atunci, în capacitatea fiecărui om de a-și depăși limitele și a evolua oricât de mult își dorește.

Eu însămi, de-a lungul școlii, am avut niște provocări pe care le-am abordat prin lucrul individual susținut zilnic, și pe care le-am depășit cu succes, obicei pe care l-am continuat și în viața de adult. 

Copiii m-au inspirat și mi-au activat disponibilitatea de a oferi acest suport, de a le acorda suficient timp și spațiu, pentru a reuși și singuri.

Mă bucură să-i provoc să își atingă potențialul maxim, oferindu-le grija și susținerea emoțională necesare pentru a învăța în mod susținut. Mă preocup să fiu un profesionist care se dezvoltă constant, de la fiecare copil învăț ce nevoi are și am fascinația de a căuta metodele și abordările care îl motivează pe fiecare în parte.

Ce mă motivează?  Bucuria nemărginită  atunci când un copil reușește singur   folosindu-și abilitățile nou dobândite.  

Metoda KUMON este magică din acest punct de vedere, pentru că abilitățile de lucru individual, dezvoltate astfel, sunt un câștig valoros pentru toată viața copilului și a viitorului adult. Imaginați-vă doar, cum ar arăta lumea aceasta cu astfel de adulți în fiecare comunitate.

Ore clasă

Luni
15:00 - 19:00
Marți
14:30 - 19:00
Miercuri
15:00 - 19:00
Joi
14:30 - 18:00
Vineri
15:00 - 19:00
Sâmbătă
Zi în care nu se țin ore
Duminică
Zi în care nu se țin ore

Cât durează o sesiune Kumon?

Durata de timp necesară pentru finalizarea activității pe o zi poate fi în jur de 30 de minute pe materie. Timpul acordat studiului depinde exclusiv de fiecare persoană și de nivelul programului din momentul respectiv. Vă rugăm să rețineți că zilele și orele de clasă pot varia din cauza restricțiilor guvernamentale actuale.

Preț

Taxa de înregistrare
lei 200 Taxă plătită o singură dată
Ce este taxa de înregistrare?
Pentru începerea studiului la KUMON, veți plăti o taxă unică de înregistrare pentru copilul dvs., pentru ca acesta să devină cursant
Pe subiect
lei 500 Pe lună


De obicei, copilul dumneavoastră va vizita centrul educațional până la două zile pe săptămână.

Vă rugăm să întrebați instructorul, dacă este oferit suport online.


Copilul dumneavoastră va primi, de asemenea, foi de exerciții suplimentare, care pot fi apoi lucrate acasă.

Beneficiile înregistrării gratuite

Aflați ce poate face copilul dvs.
Primiți o evaluare gratuită a abilităților copilului dvs.
Beneficiați de un plan de învățare personalizat.
Succes pe termen lung

Recenzii centru

Evaluare generală

5

From 26 reviews on Google

Trageți cu degetul să vedeți mai multe

Întrebări frecvente

Kumon oferă mult mai mult decât meditațiile clasice și este foarte diferit de educația școlară tradițională. În loc să-i pregătească pe elevi pentru teste sau evaluări anume, Kumon le dă curaj acestora să învețe independent prin intermediul instrucțiunilor individualizate și al exercițiilor atent elaborate.

Pe lângă dezvoltarea aptitudinilor esențiale pentru matematică și limba engleză, fiecare elev Kumon își clădește propriile aptitudini de învățare independentă și încredere în sine. Aceasta înseamnă că un elev Kumon nu depinde - sau nu este limitat - de aptitudinile și cunoștințele altora.
Kumon este bun pentru toți copiii. Acest lucru se datorează abordării noastre individualizate privind educația, care generează întotdeauna întrebarea: „Ce este copilul cu adevărat capabil să facă și care ar fi următorul pas adecvat?” Respingem categorisirile care atribuie calități sau defecte, dacă un copil este „slab” sau „puternic”. Caracterizăm aptitudinile de învățare nu numai în funcție de gradul de înțelegere, ci și în funcție de procese, modul în care gândește și funcționează un copil, precum și în funcție de atitudinea sa față de învățare. Orice abilitate în aceste domenii este detectată, iar limitele sunt depășite treptat.

După un test de evaluare este stabilit un plan de învățare pentru a dezvolta aptitudinile copilului și pentru a-l aduce dincolo de Kumon International Standard (standardul Internațional Kumon - o aproximare internațională a nivelului anului școlar corespunzător), indiferent de punctul său de pornire. Aici, la Kumon, elevii cu nevoi educaționale speciale sunt la fel de bineveniți ca și copiii supradotați și talentați, precum toți cei care cred că pot face mai mult și doresc să își dezvolte potențialul la maximum.
Kumon este un program de auto-învățare, dar fiecare elev primește asistență continuă de la instructorul său. Foile de exerciții atent concepute le arată elevilor cum pot găsi ei singuri soluțiile în timp ce instructorul le oferă asistență atunci când este nevoie. Sarcina principală a unui instructor Kumon este aceea de a-i observa pe elevi la lucru și de a le indica modul în care soluția poate fi găsită în material: Este antrenată capacitatea de a privi cu atenție, de a compara, de a folosi cunoștințele cunoscute și de multe ori măcar de a încerca. Premisa este ca temele să nu fie niciodată prea dificile sau prea ușoare.
Nu există o vârstă fixă pentru asta. În prezent avem de la copii care au doar doi ani, până la elevi care urmează să absolve. În unele centre de meditații, s-au înscris chiar și adulți și vârstnici pentru a-și dezvolta aptitudinile. Kumon îi ajută pe copiii de toate vârstele și indiferent de aptitudinile lor. Cu cât încep mai devreme, cu atât mai repede pot dobândi aptitudini și se pot bucura de cele mai mari avantaje. Odată ce familia dvs. este gata să se angajeze într-un proces de învățare de lungă durată, Kumon este gata să vă ajute să vă atingeți obiectivul.
Ca program global, Kumon nu urmărește programa școlară, ci completează programele școlare din întreaga lume. Cel mai important obiectiv al metodei Kumon este dezvoltarea capacității de auto-învățare. Această capacitate de auto-învățare avantajează performanța elevilor în toate programele școlare. Kumon este adaptat nivelului optim de învățare al fiecărui elev, indiferent de vârsta sa, asigurându-se că aptitudinile, încrederea în sine și talentele se extind și se dezvoltă prin temele selectate.

Hartă și indicații

Obțineți îndrumări

Strada Erou Iancu Nicolae, 122, A building , et 1, ap 8
Voluntari ILFOV
077190

Selectați modul de transport


Cu mașina

De unde veniți?

Puneți Veronica Ana Burtea Koter o întrebare