Despre acest centru

înregistrare gratuită Sprijin online posibil KUMON CONNECT disponibil
Metoda KUMON este o metodă blândă de învățare, ce pune accent și pe ceea ce simte copilul, nu doar pe ceea ce știe sau nu. Copiii sunt învățați să învețe singuri, diminuând dependența de profesor. Aceasta le oferă încredere în abilitățile lor și mai târziu devin adulți independenți, încrezători, care știu să își aplice practic cunoștințele și care se cunosc pe sine.

Cheia învățării independente constă în găsirea zonei optime de învățare, iar rolul instructorului este de a identifica potențialul copilului: cât de mult înțelege, cât timp se poate concentra, cât de mult îi place să învețe.

După o evaluare inițială, copilul dumneavoastră va urma un program de studiu individualizat, cu obiective clar stabilite în timp. Completează zilnic fișe de lucru și vine la centru de două ori pe săptămână pentru ca instructorul să poată monitoriza și ghida procesul de învățare. Pe baza observațiilor și interpretărilor, materialul de lucru este adaptat abilităților copilului dumneavoastră.

Copiii de la vârsta de 3 ani până la 14 ani sunt bineveniți în centrul nostru să descopere învățarea independentă într-o atmosferă prietenoasă, iar noi ne asigurăm că fiecare copil va deveni un cursant încrezător, independent și entuziast, manifestând dragoste pentru învățare.

Acest centru KUMON deja oferă KUMON CONNECT. Mai multe informații aici

Despre instructor

Daniela Gaspar
Am decis să mă alătur echipei KUMON când am văzut efectele minunate pe care metoda le-a avut asupra fiicei mele în vârstă de patru ani. După doar câteva ședințe era încântată să meargă la centru, completa conștiincioasă fișele de lucru și a făcut progrese vizibile în scurt timp. Toate acestea m-au făcut să înțeleg că metoda Kumon este mai mult decât o simplă programă de studiu, este despre dezvoltarea unei atitudini corecte față de învățare, despre bucuria și plăcerea de a învăța.

Cred cu tărie în importanța educației încă de la vârste fragede, când copiii au un potențial nelimitat. Consider că ar fi o mare pierdere sa lăsăm  nedezvoltate abilități precum atenția, concentrarea sau dragostea pentru învățare, care sunt absolut necesare pentru un start bun în viață, iar posibilitatea de a ajuta copiii să le dobândească reprezintă pentru mine un puternic factor motivațional.

Lucrul cu cifrele și lectura au făcut parte din viața mea în permanență și, din dragoste pentru copii, îmi doresc să le insuflu această pasiune pentru matematică și citit. Fiecare copil care frecventează centrul meu pleacă cu o atitudine pozitivă, motivat și încrezător în sine, nu doar cu noi cunoștințe academice.
 

Ore clasă

Luni
13:00 - 19:00
Marți
10:00 - 15:00
Miercuri
13:00 - 19:00
Joi
10:00 - 15:00
Vineri
13:00 - 19:00
Sâmbătă
09:00 - 12:00
Duminică
Zi în care nu se țin ore

Cât durează o sesiune Kumon?

Durata de timp necesară pentru finalizarea activității pe o zi poate fi în jur de 30 de minute pe materie. Timpul acordat studiului depinde exclusiv de fiecare persoană și de nivelul programului din momentul respectiv. Vă rugăm să rețineți că zilele și orele de clasă pot varia din cauza restricțiilor guvernamentale actuale.

Preț

Taxa de înregistrare
lei 150 Taxă plătită o singură dată
Ce este taxa de înregistrare?
Pentru începerea studiului la KUMON, veți plăti o taxă unică de înregistrare pentru copilul dvs., pentru ca acesta să devină cursant
Pe subiect
lei 485 Pe lună


De obicei, copilul dumneavoastră va vizita centrul educațional până la două zile pe săptămână.

Vă rugăm să întrebați instructorul, dacă este oferit suport online.


Copilul dumneavoastră va primi, de asemenea, foi de exerciții suplimentare, care pot fi apoi lucrate acasă.

Beneficiile înregistrării gratuite

Aflați ce poate face copilul dvs.
Primiți o evaluare gratuită a abilităților copilului dvs.
Beneficiați de un plan de învățare personalizat.
Succes pe termen lung

Recenzii centru

Evaluare generală

5

From 6 reviews on Google

Trageți cu degetul să vedeți mai multe

Întrebări frecvente

Kumon oferă mult mai mult decât meditațiile clasice și este foarte diferit de educația școlară tradițională. În loc să-i pregătească pe elevi pentru teste sau evaluări anume, Kumon le dă curaj acestora să învețe independent prin intermediul instrucțiunilor individualizate și al exercițiilor atent elaborate.

Pe lângă dezvoltarea aptitudinilor esențiale pentru matematică și limba engleză, fiecare elev Kumon își clădește propriile aptitudini de învățare independentă și încredere în sine. Aceasta înseamnă că un elev Kumon nu depinde - sau nu este limitat - de aptitudinile și cunoștințele altora.
Kumon este bun pentru toți copiii. Acest lucru se datorează abordării noastre individualizate privind educația, care generează întotdeauna întrebarea: „Ce este copilul cu adevărat capabil să facă și care ar fi următorul pas adecvat?” Respingem categorisirile care atribuie calități sau defecte, dacă un copil este „slab” sau „puternic”. Caracterizăm aptitudinile de învățare nu numai în funcție de gradul de înțelegere, ci și în funcție de procese, modul în care gândește și funcționează un copil, precum și în funcție de atitudinea sa față de învățare. Orice abilitate în aceste domenii este detectată, iar limitele sunt depășite treptat.

După un test de evaluare este stabilit un plan de învățare pentru a dezvolta aptitudinile copilului și pentru a-l aduce dincolo de Kumon International Standard (standardul Internațional Kumon - o aproximare internațională a nivelului anului școlar corespunzător), indiferent de punctul său de pornire. Aici, la Kumon, elevii cu nevoi educaționale speciale sunt la fel de bineveniți ca și copiii supradotați și talentați, precum toți cei care cred că pot face mai mult și doresc să își dezvolte potențialul la maximum.
Kumon este un program de auto-învățare, dar fiecare elev primește asistență continuă de la instructorul său. Foile de exerciții atent concepute le arată elevilor cum pot găsi ei singuri soluțiile în timp ce instructorul le oferă asistență atunci când este nevoie. Sarcina principală a unui instructor Kumon este aceea de a-i observa pe elevi la lucru și de a le indica modul în care soluția poate fi găsită în material: Este antrenată capacitatea de a privi cu atenție, de a compara, de a folosi cunoștințele cunoscute și de multe ori măcar de a încerca. Premisa este ca temele să nu fie niciodată prea dificile sau prea ușoare.
Nu există o vârstă fixă pentru asta. În prezent avem de la copii care au doar doi ani, până la elevi care urmează să absolve. În unele centre de meditații, s-au înscris chiar și adulți și vârstnici pentru a-și dezvolta aptitudinile. Kumon îi ajută pe copiii de toate vârstele și indiferent de aptitudinile lor. Cu cât încep mai devreme, cu atât mai repede pot dobândi aptitudini și se pot bucura de cele mai mari avantaje. Odată ce familia dvs. este gata să se angajeze într-un proces de învățare de lungă durată, Kumon este gata să vă ajute să vă atingeți obiectivul.
Ca program global, Kumon nu urmărește programa școlară, ci completează programele școlare din întreaga lume. Cel mai important obiectiv al metodei Kumon este dezvoltarea capacității de auto-învățare. Această capacitate de auto-învățare avantajează performanța elevilor în toate programele școlare. Kumon este adaptat nivelului optim de învățare al fiecărui elev, indiferent de vârsta sa, asigurându-se că aptitudinile, încrederea în sine și talentele se extind și se dezvoltă prin temele selectate.

Hartă și indicații

Obțineți îndrumări

Bd. Alexandru Ioan Cuza nr. 103, et. 2, ap. 4
București-Victoriei
011053

Selectați modul de transport


Cu mașina

De unde veniți?

Puneți Daniela Gaspar o întrebare