Despre acest centru

KUMON CONNECT disponibil Sprijin online posibil
Bine ați venit la Kumon Obor!
Cu toții știm că Obor este una dintre cele mai vechi zone din București, iar centrul acesta își va desfășura activitatea într-o locație cu o arhitectură deosebită. Aici copilul are oportunitatea să își descopere potențialul și împreună cu noi să îl dezvolte, astfel încât copilul să dobândească independență, perseverență, concentrare și bucuria reușitei, abilități aplicabile apoi în orice domeniu și la orice vârstă.
Când pornim la drum, avem un test inițial (gratuit), care ne oferă posibilitatea de a descoperi inteligența, dar și particularitățile copilului, astfel încât să alegem cel mai potrivit nivel de studiu. Cu toții suntem diferiți, iar metoda Kumon aduce un program de studiu individualizat, cu obiective bine stabilite, program pe care îl desfășurăm de 2 ori pe săptămână în centru, iar in restul zilelor  - acasă. Metoda Kumon nu urmărește Curriculum National și nici categorizarea pe vârste, ci punerea bazelor matematicii și a limbii engleze. Kumon oferă posibilitatea de a identifica nesiguranța copilului în anumite aspecte și de a o depăși, prin pași mici. Dar totodata poate provoca și micile genii!
Toată viața noastra învățăm, de la 0 la 99 de ani parcurgem un proces de însușiri de informații pe baza cărora facem alegeri. Sunt așteptați în centrul Obor copiii cu vârsta cuprinsă  între 2-14 ani, dar nu sunt excluse nici celelalte vârste, dacă alegeți să vă îmbunătățiți timpul de gândire, încrederea în sine și rezistența.

Acest centru KUMON deja oferă KUMON CONNECT. Mai multe informații aici
 

Despre instructor

Buna ziua, Good day, Kon'nichiwa!
Sunt Florentina Cornish și am o experiență de peste 20 de ani în lucrul cu copiii, cu vârste cuprinse între 18 și 2 ani (da, descrescator!), atât în sistemul de stat, cât și în cel privat. De-a lungul carierei mele mi-am asumat riscuri, din care am avut șansa să observ, să învăț continuu și să găsesc soluții (unele dintre ele menite să îmi îmbunătățească timpul!).
În copilărie nu am știut despre Kumon, dar cred că întotdeauna, inconștient, am îmbrățișat principiile Kumon, simțindu-mă ca un permanent student al vieții. Cum nimic în viață nu este întâmplător, cred că este un motiv pentru care încerc să găsesc logica în lucruri (prin gândirea matematică) și sunt un exemplu de persoană care a învățat singura limba engleză.
Cu bagajul meu de experiențe și abilitați, astept copilul dumneavoastra să își dezvolte alături de mine independența, concentrarea, curiozitatea pentru nou, adaptabilitarea... și nu numai!
Cu drag,
Flore

Ore clasă

Luni
09:00 - 14:00
Marți
14:00 - 19:00
Miercuri
Zi în care nu se țin ore
Joi
14:00 - 19:00
Vineri
09:00 - 14:00
Sâmbătă
Zi în care nu se țin ore
Duminică
Zi în care nu se țin ore

Cât durează o sesiune Kumon?

Durata de timp necesară pentru finalizarea activității pe o zi poate fi în jur de 30 de minute pe materie. Timpul acordat studiului depinde exclusiv de fiecare persoană și de nivelul programului din momentul respectiv. Vă rugăm să rețineți că zilele și orele de clasă pot varia din cauza restricțiilor guvernamentale actuale.

Preț

Taxa de înregistrare
lei 150 Taxă plătită o singură dată
Ce este taxa de înregistrare?
Pentru începerea studiului la KUMON, veți plăti o taxă unică de înregistrare pentru copilul dvs., pentru ca acesta să devină cursant
Pe subiect
lei 440 Pe lună


De obicei, copilul dumneavoastră va vizita centrul educațional până la două zile pe săptămână.

Vă rugăm să întrebați instructorul, dacă este oferit suport online.


Copilul dumneavoastră va primi, de asemenea, foi de exerciții suplimentare, care pot fi apoi lucrate acasă.

Întrebări frecvente

Kumon oferă mult mai mult decât meditațiile clasice și este foarte diferit de educația școlară tradițională. În loc să-i pregătească pe elevi pentru teste sau evaluări anume, Kumon le dă curaj acestora să învețe independent prin intermediul instrucțiunilor individualizate și al exercițiilor atent elaborate.

Pe lângă dezvoltarea aptitudinilor esențiale pentru matematică și limba engleză, fiecare elev Kumon își clădește propriile aptitudini de învățare independentă și încredere în sine. Aceasta înseamnă că un elev Kumon nu depinde - sau nu este limitat - de aptitudinile și cunoștințele altora.
Kumon este bun pentru toți copiii. Acest lucru se datorează abordării noastre individualizate privind educația, care generează întotdeauna întrebarea: „Ce este copilul cu adevărat capabil să facă și care ar fi următorul pas adecvat?” Respingem categorisirile care atribuie calități sau defecte, dacă un copil este „slab” sau „puternic”. Caracterizăm aptitudinile de învățare nu numai în funcție de gradul de înțelegere, ci și în funcție de procese, modul în care gândește și funcționează un copil, precum și în funcție de atitudinea sa față de învățare. Orice abilitate în aceste domenii este detectată, iar limitele sunt depășite treptat.

După un test de evaluare este stabilit un plan de învățare pentru a dezvolta aptitudinile copilului și pentru a-l aduce dincolo de Kumon International Standard (standardul Internațional Kumon - o aproximare internațională a nivelului anului școlar corespunzător), indiferent de punctul său de pornire. Aici, la Kumon, elevii cu nevoi educaționale speciale sunt la fel de bineveniți ca și copiii supradotați și talentați, precum toți cei care cred că pot face mai mult și doresc să își dezvolte potențialul la maximum.
Kumon este un program de auto-învățare, dar fiecare elev primește asistență continuă de la instructorul său. Foile de exerciții atent concepute le arată elevilor cum pot găsi ei singuri soluțiile în timp ce instructorul le oferă asistență atunci când este nevoie. Sarcina principală a unui instructor Kumon este aceea de a-i observa pe elevi la lucru și de a le indica modul în care soluția poate fi găsită în material: Este antrenată capacitatea de a privi cu atenție, de a compara, de a folosi cunoștințele cunoscute și de multe ori măcar de a încerca. Premisa este ca temele să nu fie niciodată prea dificile sau prea ușoare.
Nu există o vârstă fixă pentru asta. În prezent avem de la copii care au doar doi ani, până la elevi care urmează să absolve. În unele centre de meditații, s-au înscris chiar și adulți și vârstnici pentru a-și dezvolta aptitudinile. Kumon îi ajută pe copiii de toate vârstele și indiferent de aptitudinile lor. Cu cât încep mai devreme, cu atât mai repede pot dobândi aptitudini și se pot bucura de cele mai mari avantaje. Odată ce familia dvs. este gata să se angajeze într-un proces de învățare de lungă durată, Kumon este gata să vă ajute să vă atingeți obiectivul.
Ca program global, Kumon nu urmărește programa școlară, ci completează programele școlare din întreaga lume. Cel mai important obiectiv al metodei Kumon este dezvoltarea capacității de auto-învățare. Această capacitate de auto-învățare avantajează performanța elevilor în toate programele școlare. Kumon este adaptat nivelului optim de învățare al fiecărui elev, indiferent de vârsta sa, asigurându-se că aptitudinile, încrederea în sine și talentele se extind și se dezvoltă prin temele selectate.

Hartă și indicații

Obțineți îndrumări

Șoseaua Mihai Bravu 25-27, et.2, ap 7
București
021304

Selectați modul de transport


Cu mașina

De unde veniți?

Puneți Florentina Cornish o întrebare