Despre acest centru

Sprijin online posibil KUMON CONNECT disponibil
At KUMON, our aim is for each and every child to become an independent, advanced learner, with a positive attitude to study.

The unique KUMON programmes pursue the potential of each child, developing their ability and nurturing their independence. Following a free assessment your child will begin on the programmes at an individually set starting point, laying a solid foundation for effective learning. Their progress through the programmes will be tailored to their individual needs, ensuring your child continues to grow and achieve.

As a KUMON student, your child will develop invaluable study skills and build in confidence as they become an independent learner. Through daily study of the unique KUMON worksheets, your child will strive towards studying above the international standard for their age, enabling them to realise their potential both at school and beyond. In addition to studying an appropriate amount of work at home on a daily basis, your child will also attend the study centre up to twice a week.

KUMON’s long-term focus provides children with the self-assurance to take their learning into their own hands, increasing their motivation to succeed.

Acest centru KUMON deja oferă KUMON CONNECT. Mai multe informații aici

Despre instructor

Am descoperit programele KUMON de matematica si engleza in Marea Britanie, unde am lucrat ca Area Manager pentru KUMON UK timp de patru ani. Licentiata in matematica, cu o pasiune pentru educatie si avand ocazia sa invat de la cei mai buni Instructori KUMON, nu am ezitat si am deschis Centrul Educational Kumon Bucuresti – Lujerului. Experienta acumulata in cei peste 8 ani in Marea Britanie imi confima necesitatea cunoasterii limbii engleze precum si a matematicii care dezvolta o gandire rationala si independenta. 

Ceea ce ma captiveaza si motiveaza este studiul individualizat care le permite copiilor sa se dezvolte si sa se bucure de realizarile lor atat pe plan academic, cat si personal. Copiii devin increzatori si au oportunitatea sa avanseze peste nivelul lor de scoala, astfel atingandu-si potentialul maxim. Sunt entuziasmata sa fac parte din povestea KUMON Romania si abia astept sa va cunosc!  

Ore clasă

Luni
09:00 - 18:00
Marți
12:00 - 18:30
Miercuri
Zi în care nu se țin ore
Joi
12:00 - 18:30
Vineri
09:00 - 12:00
Sâmbătă
Zi în care nu se țin ore
Duminică
Zi în care nu se țin ore

Cât durează o sesiune Kumon?

Durata de timp necesară pentru finalizarea activității pe o zi poate fi în jur de 30 de minute pe materie. Timpul acordat studiului depinde exclusiv de fiecare persoană și de nivelul programului din momentul respectiv. Vă rugăm să rețineți că zilele și orele de clasă pot varia din cauza restricțiilor guvernamentale actuale.

Preț

Taxa de înregistrare
lei 200 Taxă plătită o singură dată
Ce este taxa de înregistrare?
Pentru începerea studiului la KUMON, veți plăti o taxă unică de înregistrare pentru copilul dvs., pentru ca acesta să devină cursant
Pe subiect
lei 400 Pe lună


De obicei, copilul dumneavoastră va vizita centrul educațional până la două zile pe săptămână.

Vă rugăm să întrebați instructorul, dacă este oferit suport online.


Copilul dumneavoastră va primi, de asemenea, foi de exerciții suplimentare, care pot fi apoi lucrate acasă.

Recenzii centru

Evaluare generală

5

From 8 reviews on Google

Trageți cu degetul să vedeți mai multe

Întrebări frecvente

Kumon oferă mult mai mult decât meditațiile clasice și este foarte diferit de educația școlară tradițională. În loc să-i pregătească pe elevi pentru teste sau evaluări anume, Kumon le dă curaj acestora să învețe independent prin intermediul instrucțiunilor individualizate și al exercițiilor atent elaborate.

Pe lângă dezvoltarea aptitudinilor esențiale pentru matematică și limba engleză, fiecare elev Kumon își clădește propriile aptitudini de învățare independentă și încredere în sine. Aceasta înseamnă că un elev Kumon nu depinde - sau nu este limitat - de aptitudinile și cunoștințele altora.
Kumon este bun pentru toți copiii. Acest lucru se datorează abordării noastre individualizate privind educația, care generează întotdeauna întrebarea: „Ce este copilul cu adevărat capabil să facă și care ar fi următorul pas adecvat?” Respingem categorisirile care atribuie calități sau defecte, dacă un copil este „slab” sau „puternic”. Caracterizăm aptitudinile de învățare nu numai în funcție de gradul de înțelegere, ci și în funcție de procese, modul în care gândește și funcționează un copil, precum și în funcție de atitudinea sa față de învățare. Orice abilitate în aceste domenii este detectată, iar limitele sunt depășite treptat.

După un test de evaluare este stabilit un plan de învățare pentru a dezvolta aptitudinile copilului și pentru a-l aduce dincolo de Kumon International Standard (standardul Internațional Kumon - o aproximare internațională a nivelului anului școlar corespunzător), indiferent de punctul său de pornire. Aici, la Kumon, elevii cu nevoi educaționale speciale sunt la fel de bineveniți ca și copiii supradotați și talentați, precum toți cei care cred că pot face mai mult și doresc să își dezvolte potențialul la maximum.
Kumon este un program de auto-învățare, dar fiecare elev primește asistență continuă de la instructorul său. Foile de exerciții atent concepute le arată elevilor cum pot găsi ei singuri soluțiile în timp ce instructorul le oferă asistență atunci când este nevoie. Sarcina principală a unui instructor Kumon este aceea de a-i observa pe elevi la lucru și de a le indica modul în care soluția poate fi găsită în material: Este antrenată capacitatea de a privi cu atenție, de a compara, de a folosi cunoștințele cunoscute și de multe ori măcar de a încerca. Premisa este ca temele să nu fie niciodată prea dificile sau prea ușoare.
Nu există o vârstă fixă pentru asta. În prezent avem de la copii care au doar doi ani, până la elevi care urmează să absolve. În unele centre de meditații, s-au înscris chiar și adulți și vârstnici pentru a-și dezvolta aptitudinile. Kumon îi ajută pe copiii de toate vârstele și indiferent de aptitudinile lor. Cu cât încep mai devreme, cu atât mai repede pot dobândi aptitudini și se pot bucura de cele mai mari avantaje. Odată ce familia dvs. este gata să se angajeze într-un proces de învățare de lungă durată, Kumon este gata să vă ajute să vă atingeți obiectivul.
Ca program global, Kumon nu urmărește programa școlară, ci completează programele școlare din întreaga lume. Cel mai important obiectiv al metodei Kumon este dezvoltarea capacității de auto-învățare. Această capacitate de auto-învățare avantajează performanța elevilor în toate programele școlare. Kumon este adaptat nivelului optim de învățare al fiecărui elev, indiferent de vârsta sa, asigurându-se că aptitudinile, încrederea în sine și talentele se extind și se dezvoltă prin temele selectate.

Hartă și indicații

Obțineți îndrumări

Şoseaua Virtuţii, Nr. 1C
Sector 6
Bucureşti, Etaj 3
060781

Selectați modul de transport


Cu mașina

De unde veniți?

Puneți Georgiana Apostolache o întrebare