Despre acest centru

7 zile gratuite
Centrul KUMON din Timișoara oferă copiilor posibilitatea de a explora, în ritmul propriu, învățarea matematicii și a limbii engleze.
Misiunea Kumon este de a-i învăța pe copii cum să învețe în mod independent și cum să găsească răspunsuri la noi provocări, ceea ce contribuie la creșterea stimei de sine, a nivelului de motivație și sprijină o atitudine pozitivă către învățare. 

Kumon mai înseamnă și cultivarea perseverenței, oferind înțelegerea că prin pași mici și siguri, lucrând zi de zi la obiectivul tău, poți avea rezultate notabile nu doar la școală ci și în celelalte aspecte ale vieții, fiind practic o fundație de competențe transferabile oricând și în orice situație nouă de învățare de acum și din viitorul copilului dvs.

În cadrul primei interacțiuni, instructorul va evalua nivelul copilului și îi va crea un plan de învățare individual, cu obiective clar definite în timp. Prin studiul zilnic al fișelor de lucru specifice Kumon, intercalat cu două zile de studiu la centru, copilul dvs. va lucra în mod susținut și motivat, crescând astfel capacitatea lui de concentrare, de memorie și dorința de învățare continuă.
 

Despre instructor

Rolul meu de instructor Kumon vine ca o completare a experiențelor mele profesionale și personale: sunt mamă, soție, om de HR, iubitoare de cifre și de limba engleza.
Din clipa în care am intrat în contact cu franciza Kumon și am înțeles care este misiunea acesteia, mi-am dorit să o aduc în Timișoara.
Îmi doresc să ofer copiilor o perspectivă asupra educației care să le ofere încredere în propriile forțe și să îi formeze spre succes. Cred cu tărie în importanța dezvoltării de la vârste fragede atât a capacităților cognitive, cât și a celor emoționale, iar la Kumon, dragostea față de studiu vine la pachet cu rezultate măsurabile și demonstrabile.

Ore clasă

Luni
12:30 - 18:00
Marți
12:30 - 18:00
Miercuri
12:30 - 18:00
Joi
12:30 - 18:00
Vineri
12:30 - 16:00
Sâmbătă
Zi în care nu se țin ore
Duminică
Zi în care nu se țin ore

Cât durează o sesiune Kumon?

Durata de timp necesară pentru finalizarea activității pe o zi poate fi în jur de 30 de minute pe materie. Timpul acordat studiului depinde exclusiv de fiecare persoană și de nivelul programului din momentul respectiv. Vă rugăm să rețineți că zilele și orele de clasă pot varia din cauza restricțiilor guvernamentale actuale.

Preț

Taxa de înregistrare
lei 120 Taxă plătită o singură dată
Ce este taxa de înregistrare?
Pentru începerea studiului la KUMON, veți plăti o taxă unică de înregistrare pentru copilul dvs., pentru ca acesta să devină cursant
Pe subiect
lei 415 Pe lună


De obicei, copilul dumneavoastră va vizita centrul educațional până la două zile pe săptămână.

Vă rugăm să întrebați instructorul, dacă este oferit suport online.


Copilul dumneavoastră va primi, de asemenea, foi de exerciții suplimentare, care pot fi apoi lucrate acasă.

Avantajele perioadei noastre de încercare gratuită

Aflați ce poate face copilul dvs.
Șapte zile pentru a încerca KUMON gratuit
Beneficiați de un plan de învățare personalizat.
Succes pe termen lung

Recenzii centru

Evaluare generală

5

From 7 reviews on Google

Trageți cu degetul să vedeți mai multe

Întrebări frecvente

Kumon oferă mult mai mult decât meditațiile clasice și este foarte diferit de educația școlară tradițională. În loc să-i pregătească pe elevi pentru teste sau evaluări anume, Kumon le dă curaj acestora să învețe independent prin intermediul instrucțiunilor individualizate și al exercițiilor atent elaborate.

Pe lângă dezvoltarea aptitudinilor esențiale pentru matematică și limba engleză, fiecare elev Kumon își clădește propriile aptitudini de învățare independentă și încredere în sine. Aceasta înseamnă că un elev Kumon nu depinde - sau nu este limitat - de aptitudinile și cunoștințele altora.
Kumon este bun pentru toți copiii. Acest lucru se datorează abordării noastre individualizate privind educația, care generează întotdeauna întrebarea: „Ce este copilul cu adevărat capabil să facă și care ar fi următorul pas adecvat?” Respingem categorisirile care atribuie calități sau defecte, dacă un copil este „slab” sau „puternic”. Caracterizăm aptitudinile de învățare nu numai în funcție de gradul de înțelegere, ci și în funcție de procese, modul în care gândește și funcționează un copil, precum și în funcție de atitudinea sa față de învățare. Orice abilitate în aceste domenii este detectată, iar limitele sunt depășite treptat.

După un test de evaluare este stabilit un plan de învățare pentru a dezvolta aptitudinile copilului și pentru a-l aduce dincolo de Kumon International Standard (standardul Internațional Kumon - o aproximare internațională a nivelului anului școlar corespunzător), indiferent de punctul său de pornire. Aici, la Kumon, elevii cu nevoi educaționale speciale sunt la fel de bineveniți ca și copiii supradotați și talentați, precum toți cei care cred că pot face mai mult și doresc să își dezvolte potențialul la maximum.
Kumon este un program de auto-învățare, dar fiecare elev primește asistență continuă de la instructorul său. Foile de exerciții atent concepute le arată elevilor cum pot găsi ei singuri soluțiile în timp ce instructorul le oferă asistență atunci când este nevoie. Sarcina principală a unui instructor Kumon este aceea de a-i observa pe elevi la lucru și de a le indica modul în care soluția poate fi găsită în material: Este antrenată capacitatea de a privi cu atenție, de a compara, de a folosi cunoștințele cunoscute și de multe ori măcar de a încerca. Premisa este ca temele să nu fie niciodată prea dificile sau prea ușoare.
Nu există o vârstă fixă pentru asta. În prezent avem de la copii care au doar doi ani, până la elevi care urmează să absolve. În unele centre de meditații, s-au înscris chiar și adulți și vârstnici pentru a-și dezvolta aptitudinile. Kumon îi ajută pe copiii de toate vârstele și indiferent de aptitudinile lor. Cu cât încep mai devreme, cu atât mai repede pot dobândi aptitudini și se pot bucura de cele mai mari avantaje. Odată ce familia dvs. este gata să se angajeze într-un proces de învățare de lungă durată, Kumon este gata să vă ajute să vă atingeți obiectivul.
Ca program global, Kumon nu urmărește programa școlară, ci completează programele școlare din întreaga lume. Cel mai important obiectiv al metodei Kumon este dezvoltarea capacității de auto-învățare. Această capacitate de auto-învățare avantajează performanța elevilor în toate programele școlare. Kumon este adaptat nivelului optim de învățare al fiecărui elev, indiferent de vârsta sa, asigurându-se că aptitudinile, încrederea în sine și talentele se extind și se dezvoltă prin temele selectate.

Hartă și indicații

Obțineți îndrumări

Strada Zimbrului, 11A, Vivalia V6
Timisoara
300072

Selectați modul de transport


Cu mașina

De unde veniți?

Puneți Anca Leustean o întrebare