Cristina Căpătan
Str. Agricultori Nr. 35, Sector 2, București, Clădirea Codecs
5.0 din 10 recenzii

Despre acest centru

Centrul KUMON Piața Iancului oferă cursuri de matematică și limba engleză pentru copiii cu varsta intre 3-17 ani. Aceasta ar fi o descriere rece și distantă. De fapt, KUMON oferă mult mai mult decât atât: încredere, entuziasm în efectuarea exercițiilor, bucurie și dorință de a merge înainte până la finalizarea programului precum și gustul dulce al succesului.

 

Suntem centrați pe copil, observăm în detaliu abilitățile lui, starea și nivelul de încredere croind astfel o programă individualizată. Nu exista competiție sau comparație între copiii din centru. Fiecare are ritmul lui, dar și un nivel când incepe programul. Există însă progres și eficiență. Metoda KUMON, oferă posibilitatea de a crește constant sau accelerat atât cunoștiințele cât și stima de sine. Cine nu a înțeles până astăzi că pentru a educa mintea trebuie să ai grijă de inima copilului, nu a înteles ce înseamnă educația eficientă.

În calitate de instructori KUMON ne propunem să ajutăm copilul să își mențină motivația și entuziasmul în procesul de învațare. Oferim o programă pe termen lung și o călătorie frumoasă în procesul de învațare până la masterare, a matematicii și limbii engleze.
 
Iubesc copiii, ceea ce reprezintă: viată, opțiuni nelimitate, dezvoltare, creștere, viitor. Iubesc să văd cum se dezvoltă și devin cea mai bună variantă a lor. Mai mult, iubesc să mă implic în această creștere și transfomare atâta vreme cât implicarea mea ajută la dezvoltarea minții, dar și a ,,inimii" copilului.

Am descoperit metoda KUMON în perioada în care am realizat că fiul meu de 6 ani iubește numerele. Este in continuare fașcinat. L-am înscris acum 6 luni, a parcurs 4 nivele și este mult peste nivelul școlii. Atât de mult mi-a placut metoda și psihologia din spatele metodei cât și grija față de inima copilului încât am ales să descopăr mai mult, și cu cât descopeream mai mult cu atât îmi doream mai mult să devin Instructor KUMON.

Nimic nu poate egala bucuria unui copil care descoperă un nou concept în matematică într-o atmosferă placută și încurajatoare, acel AHA plin de viață și entuziasm sau bucuria declanșată de trecerea de la un nivel la altul știind că stăpânește 100% materialul parcurs. 

Ceea ce m-a atras cel mai mult a fost faptul că în timp ce mintea acumulează informații, copilul dobândește abilitatea de a se concentra pe o durată de timp tot mai lungă, sentimentul de reușită și în final abilitatea de a lucra singur precum și dorința de a depași nivelul sau limitele impuse de varstă/clasă.

Cu alte cuvinte, metoda KUMON are grijă de copil într-o manieră holistică. Sărbătorește succesul copilului și hranește dorința de a merge mai departe. O bună bază în matematică este necesară indiferent de direcția profesională, iar cunoașterea limbii engleze deschide porțile către lume.

Ore clasă

Luni 14:00 - 18:00
Marți 14:00 - 20:00
Miercuri 14:00 - 18:00
Joi 14:00 - 18:00
Vineri 14:00 - 18:00
Sâmbătă Zi în care nu se țin ore
Duminică Zi în care nu se țin ore

Preț

Taxa unică
Taxa de înregistrare lei 150
Ce este taxa de înregistrare?
Pentru începerea studiului la KUMON, veți plăti o taxă unică de înregistrare pentru copilul dvs., pentru ca acesta să devină cursant
Pe lună
Pe subiect lei 340


De obicei, copilul dumneavoastră va vizita centrul educațional până la două zile pe săptămână.

Vă rugăm să întrebați instructorul, dacă este oferit suport online.


Copilul dumneavoastră va primi, de asemenea, foi de exerciții suplimentare, care pot fi apoi lucrate acasă.
 Cât durează o oră de predat?
Durata de timp necesară pentru finalizarea activității pe o zi poate fi în jur de 30 de minute pe materie. Timpul acordat studiului depinde exclusiv de fiecare persoană și de nivelul programului din momentul respectiv. Vă rugăm să rețineți că zilele și orele de clasă pot varia din cauza restricțiilor guvernamentale actuale.

Obțineți îndrumări

Str. Agricultori Nr. 35
Sector 2
București, Clădirea Codecs
Cu mașina
Evaluare gratuită

Recenzii centru

Evaluare generală

5

From 10 reviews on Google

Evaluare generală

Trageți cu degetul să vedeți mai multe

Cele mai populare întrebări

Kumon oferă mult mai mult decât meditațiile clasice și este foarte diferit de educația școlară tradițională. În loc să-i pregătească pe elevi pentru teste sau evaluări anume, Kumon le dă curaj acestora să învețe independent prin intermediul instrucțiunilor individualizate și al exercițiilor atent elaborate.

Pe lângă dezvoltarea aptitudinilor esențiale pentru matematică și limba engleză, fiecare elev Kumon își clădește propriile aptitudini de învățare independentă și încredere în sine. Aceasta înseamnă că un elev Kumon nu depinde - sau nu este limitat - de aptitudinile și cunoștințele altora.
Kumon este bun pentru toți copiii. Acest lucru se datorează abordării noastre individualizate privind educația, care generează întotdeauna întrebarea: „Ce este copilul cu adevărat capabil să facă și care ar fi următorul pas adecvat?” Respingem categorisirile care atribuie calități sau defecte, dacă un copil este „slab” sau „puternic”. Caracterizăm aptitudinile de învățare nu numai în funcție de gradul de înțelegere, ci și în funcție de procese, modul în care gândește și funcționează un copil, precum și în funcție de atitudinea sa față de învățare. Orice abilitate în aceste domenii este detectată, iar limitele sunt depășite treptat.

După un test de evaluare este stabilit un plan de învățare pentru a dezvolta aptitudinile copilului și pentru a-l aduce dincolo de Kumon International Standard (standardul Internațional Kumon - o aproximare internațională a nivelului anului școlar corespunzător), indiferent de punctul său de pornire. Aici, la Kumon, elevii cu nevoi educaționale speciale sunt la fel de bineveniți ca și copiii supradotați și talentați, precum toți cei care cred că pot face mai mult și doresc să își dezvolte potențialul la maximum.
Kumon este un program de auto-învățare, dar fiecare elev primește asistență continuă de la instructorul său. Foile de exerciții atent concepute le arată elevilor cum pot găsi ei singuri soluțiile în timp ce instructorul le oferă asistență atunci când este nevoie. Sarcina principală a unui instructor Kumon este aceea de a-i observa pe elevi la lucru și de a le indica modul în care soluția poate fi găsită în material: Este antrenată capacitatea de a privi cu atenție, de a compara, de a folosi cunoștințele cunoscute și de multe ori măcar de a încerca. Premisa este ca temele să nu fie niciodată prea dificile sau prea ușoare.
Nu există o vârstă fixă pentru asta. În prezent avem de la copii care au doar doi ani, până la elevi care urmează să absolve. În unele centre de meditații, s-au înscris chiar și adulți și vârstnici pentru a-și dezvolta aptitudinile. Kumon îi ajută pe copiii de toate vârstele și indiferent de aptitudinile lor. Cu cât încep mai devreme, cu atât mai repede pot dobândi aptitudini și se pot bucura de cele mai mari avantaje. Odată ce familia dvs. este gata să se angajeze într-un proces de învățare de lungă durată, Kumon este gata să vă ajute să vă atingeți obiectivul.
Ca program global, Kumon nu urmărește programa școlară, ci completează programele școlare din întreaga lume. Cel mai important obiectiv al metodei Kumon este dezvoltarea capacității de auto-învățare. Această capacitate de auto-învățare avantajează performanța elevilor în toate programele școlare. Kumon este adaptat nivelului optim de învățare al fiecărui elev, indiferent de vârsta sa, asigurându-se că aptitudinile, încrederea în sine și talentele se extind și se dezvoltă prin temele selectate.

Puneți o întrebare