Întrebări de la părinți

Întrebări de la părinți

Cum vă putem ajuta

Taxele de înregistrare și lunare variază ușor de la un centru educațional la altul. Vă rugăm să dați clic aici pentru a vedea costul de la centrul educațional local.
Principiul de bază al Kumon este acela de a învăța câte puțin în fiecare zi pentru a îmbunătăți treptat aptitudinile și fluența. Instructorul Kumon se va bucura să vă vorbească despre nevoile de recuperare ale copilului dvs. și, în măsura posibilităților, de a preselecta temele pe care le puteți lua cu dvs., astfel încât copilul dvs. să își poată dezvolta buna atitudine față de învățare și în timpul vacanței.
Kumon este un program de învățare de lungă durată. Vă rugăm să discutați cu managerul centrului educațional local despre aranjamentele contractuale care au loc.
În spatele fiecărui elev de succes stau părinții care îl încurajează și îl motivează, iar acest lucru este valabil și în lucrul cu metoda Kumon. Copilul dvs. trebuie să fie capabil să se ocupe în mod independent de temele Kumon, în fiecare zi, deoarece instructorul Kumon a potrivit temele copilului cu aptitudinile sale. Susținerea dvs. nu se referă atât de mult la ajutorul contextual atunci când „nu mai merge”, ci mai degrabă la curiozitatea și entuziasmul dvs. despre modul în care învață zilnic copilul dvs. și despre aptitudinile pe care le dobândește treptat. Copilul dvs. este „sportivul”, iar dvs. sunteți „majoreta” lui!
Deoarece Kumon este un program de auto-învățare, nu este nevoie să-l predați nimic copilului, acasă. Fiecare temă și fiecare foaie de exerciții se bazează pe cea anterioară. Prin urmare, datoria dvs. este să vă susțineți și să vă încurajați copilul. Foile de exerciții conțin lecția, iar instructorul îl îndrumă pe copil pe drumul spre a deveni un elev independent sau pentru a găsi și utiliza „profesorul din material”. Veți primi ghiduri care vă vor ajuta să evidențiați responsabilitățile copilului dvs.
Lucrăm cu dvs. în calitate de părinți Kumon și împreună vă încurajăm copilul să își realizeze potențialul. Părinții au un rol cheie în realizarea temelor Kumon zilnice: ei stabilesc un loc fix și un timp regulat pentru copil ca să lucreze și mențin mediul de învățare fără perturbări. marchează munca zilnică a copilului, astfel încât acesta să o poată corecta. Nu faceți economii de laude și încurajări și mențineți un contact bun cu instructorul. Veți primi cărți de îndrumare, care vă vor ajuta să evidențiați responsabilitățile copilului dvs.

Mai aveți întrebări?