Înscrierea dvs. la KUMON

Înscrierea dvs. la KUMON

Cum vă putem ajuta

Nu. Instructorii noștri au diferite pregătiri profesionale și acoperă întregul spectru, de la management și finanțe, la educație și drept. Mulți instructori sunt părinți Kumon, care au văzut cât de eficient a funcționat programul pentru propriii lor copii și care au decis să se alăture rețelei noastre în dezvoltare și să îi ajute și pe alți copii să își realizeze potențialul.
Un centru de meditații Kumon trebuie să fie potrivit pentru copii, să aibă dimensiuni și echipamente adecvate și să respecte toate cerințele legale referitoare la siguranța împotriva incendiilor și la prevenirea accidentelor. Cerințele sunt reglementate diferit, în municipalități diferite. Instructorii utilizează din ce în ce mai mult foste magazine, întrucât acestea sunt ușor accesibile, oferă o vizibilitate mărită a mărcii, potențial de instruire îmbunătățit și le permit să își mărească baza de elevi într-o manieră eficientă și actualizabilă.
De obicei, un centru de meditații este deschis pentru studenți, două până la șase zile pe săptămână; restul timpului depinde de nevoile companiei dvs. Pe măsură ce numărul de elevi ai centrului de meditații se mărește, veți extinde orele de deschidere și le veți extinde la alte zile.

Primele șase luni pot avea cerințe diferite, pe măsură ce vă familiarizați cu programele și, în același timp, recrutați elevi și personal. Țineți cont de aceasta și organizați-vă.
Indiferent de vârstă sau aptitudini, fiecare copil este un potențial elev Kumon. Pe baza observării pieței și a potențialului potențial, am identificat zone în care dorim să ne extindem. Suntem încântați să discutăm cu dvs. despre posibilitățile existente sau viitoare. Vă rugăm să luați legătura cu Franchise Team la numărul +49 211 522 5525.

Mai aveți întrebări?