Cum pot deveni instructor?

Cum pot deveni Instructor?

Cum vă putem ajuta

Dacă doriți să începeți o franciză, trebuie să investiți cel puțin 3.000 EUR. Aceștia includ taxa inițială de acordare a licenței, precum și diverse activități de marketing în primele 12 luni (sau 15 luni, dacă preluați un centru educațional existent). La acestea se adaugă resursele financiare necesare pentru chirie și pentru alte costuri curente, ținând cont de lichidități. În cazul revânzării licenței, va fi plătită o plată de compensare instructorului care pleacă în vederea preluării.
De la prima cerere, instructorii au, în general, nevoie de trei până la șase luni pentru a porni totul. Perioada de timp variază în funcție de loc și de faptul dacă acesta este un centru educațional Kumon nou sau existent.
Kumon oferă un model de afaceri dovedit și, în calitate de francizat Kumon, construiți relații de afaceri cu o companie care are succes la nivel mondial, care funcționează de 60 de ani și care operează în prezent în peste 50 de țări din întreaga lume. Kumon are peste 4 milioane de elevi în întreaga lume.

Puteți profita de programele noastre unice de învățare conform metodei Kumon și puteți beneficia de instruire și de asistența noastră completă. Reputația mărcii Kumon vă va ajuta să creați o bază durabilă de elevi, iar investiția dvs. va fi rentabilă.
Activitatea unui instructor Kumon necesită o angajare cu normă întreagă.
În calitate de francizat, beneficiind de asistența întregii echipe Kumon, vă puteți derula propria afacere, utilizând metoda unică de învățare Kumon. Programele Kumon sunt concepute astfel încât elevii să poată lucra independent și să fie îndrumați de instructor. În calitate de instructor, înțelegerea dvs. privind programul și a fiecărui copil în parte este esențială pentru succesul elevilor dvs. Prin urmare, aceștia urmează o pregătire cuprinzătoare pentru a dobândi cunoștințe aprofundate despre materialele din cadrul programului și despre aplicarea lor. Astfel încât să vă puteți ajuta elevii sa exceleze.
Ne interesează oamenii pasionați de educație și de dezvoltarea copiilor, care vor să își pornească propria afacere și doresc să devină instructori Kumon și care au competențe bune de matematică și limba engleză. Instruirea completă va fi preluată de Kumon. Solicitanții ar trebui să aibă o diplomă universitară sau echivalentă, un permis de conducere fără restricții și capacitate juridică completă pentru a lucra în Germania. Fiecare instructor potențial va susține un test la matematică și la engleză.
Da. Toate dovezile necesare privind protecția copilului fac parte din procesul de depunere a cererilor. În Germania, acestea sunt certificatul extins de bună conduită. Acestea vor fi furnizate înainte de prima instruire la Kumon.
Pentru a evita întreruperea procesului de învățare de la centru, un Franchise Recruitment Manager vă va prezenta colegilor instructori activi și va aranja o vizită la centrul educațional. În plus, veți completa o parte din instruirea inițială într-unul dintre centrele noastre educaționale de frunte, astfel încât să puteți câștiga experiență practică în mediul unui centru educațional înainte de a vă deschide propriul centru.

Mai aveți întrebări?