Cum funcționează KUMON și cum îi ajută pe copii?

Cum funcționează KUMON și cum îi ajută pe copii?

Cum vă putem ajuta

Nu există o vârstă fixă pentru asta. În prezent avem de la copii care au doar doi ani, până la elevi care urmează să absolve. În unele centre de meditații, s-au înscris chiar și adulți și vârstnici pentru a-și dezvolta aptitudinile. Kumon îi ajută pe copiii de toate vârstele și indiferent de aptitudinile lor. Cu cât încep mai devreme, cu atât mai repede pot dobândi aptitudini și se pot bucura de cele mai mari avantaje. Odată ce familia dvs. este gata să se angajeze într-un proces de învățare de lungă durată, Kumon este gata să vă ajute să vă atingeți obiectivul.
Chiar deloc. Un elev Kumon nu progresează în funcție de vârsta lui, ci în funcție de aptitudinile sale actuale. Suntem convinși, din experiența noastră, că fiecare copil are un potențial nelimitat și chiar este capabil să abordeze un conținut școlar necunoscut, dacă a dat de gustul propriului succes. Avem elevi de vârste apropiate care lucrează pe materiale diferite și elevi de vârste diferite care învață aceleași materiale. Totul depinde exclusiv de nevoile elevului, nu de vârsta lui.
Ca program global, Kumon nu urmărește programa școlară, ci completează programele școlare din întreaga lume. Cel mai important obiectiv al metodei Kumon este dezvoltarea capacității de auto-învățare. Această capacitate de auto-învățare avantajează performanța elevilor în toate programele școlare. Kumon este adaptat nivelului optim de învățare al fiecărui elev, indiferent de vârsta sa, asigurându-se că aptitudinile, încrederea în sine și talentele se extind și se dezvoltă prin temele selectate.
Elevii Kumon vin centrul educațional Kumon de două ori pe săptămână. Ei rămân acolo până își termină lucrul zilnic, care, de obicei, durează aproximativ 30 de minute per obiect și care depinde de nevoile curente ale elevilor, de nivelul de dificultate al temelor și de procedurile centrului educațional. Totuși, această cantitate variază de la copil la copil și se dezvoltă pe parcursul perioadei de apartenență.
Cea mai bună recompensă pe care un copil o poate obține pentru eforturile sale este să aibă încrederea necesară pentru a face față oricărei provocări și mândria de a efectua excelent teme avansate. Dar credem că este la fel de important să ne recompensăm elevii pentru realizările lor. Elevii Kumon pot câștiga numeroase premii în timpul călătoriei lor, recunoscându-se faptul că au atins etape importante sau că au învățat la niveluri avansate pentru vârsta lor. Ceremoniile de premiere sunt, de asemenea, organizate la nivel local, unde elevii și părinții participă și sărbătoresc împreună succesele elevilor Kumon.

Mai aveți întrebări?