Profitați de ocazie și testați-ne timp de 14 zile!

Testează KUMON gratuit!

KUMON are programe special concepute, adecvate și pentru pre-școlari începând de la vârsta de doi ani. Credem cu tărie că niciodată nu ești prea mic pentru a începe să înveți și pentru a-ți maximiza potențialul. Programele noastre dedicate limbii engleze și matematicii îi ajută pe cei mici să înțeleagă numerele, îi ajută să vorbească, să citească și să scrie în limba engleză într-un mod antrenant folosind fișe colorate, distractive, manuale cu CD cu suport audio înregistrat de vorbitori nativi și susținere din partea Instructorului. Pe parcursul programului, copiii își vor forma aptitudini neprețuite și modalități de a-și dezvolta capacitatea de concentrare și atenție și practici eficiente de învățare care îi vor ajuta atunci când vor ajunge la școală și pe mai departe.                                     

Copii câștigă încredere în limba engleză și matematică, formându-și gradual aptitudinile cu pași mici folosind fișele noastre și dezvoltând ușurință și fluență la fiecare temă înainte de a progresa la urmǎtoarele noţiuni și capitole.


suport online posibil
 

Patru pași pentru începerea călătoriei KUMON a copilului dvs.:

Completați formularul de înregistrare
Durează doar un minut. Avem nevoie doar de câteva detalii inițiale, cum ar fi localitatea de reședință, numele și vârsta copilului dvs., precum și datele dvs. de contact.

Consultarea cu instructorul KUMON
Instructorul centrului educațional KUMON din zona dvs. vă va contacta pentru a stabili o programare. Aici puteți afla mai multe despre metoda KUMON pentru care copilul dvs. este evaluat.

Test de evaluare gratuit
Testul de evaluare este un test scurt, care îi arată instructorului care sunt aptitudinile actuale ale copilului dvs. Pe baza rezultatului obținut, copilul dvs. este evaluat și instructorul vede ce anume se poate dezvolta cu ajutorul KUMON la nivelurile următoare.

Prima zi la centrul educațional KUMON
Copilul dvs. își începe programul individual de învățare - susținut de Instructorul KUMON
GRATUIT

Rezervați o evaluare gratuită individuală a copilului dvs

Alegeți centru
Copilul dvs
Detaliile dvs
Evaluare exactă
Evaluare gratuită