Profitați de ocazie și testați-ne timp de 14 zile!

Testează KUMON gratuit!

Fiecare copil, indiferent de vârstă, este bine-venit la KUMON pentru a-și lărgi cunoștințele de matematică și engleză prin învățare autonomă. Instructorii noștri nu predau în mod convențional matematica și engleza, ci oferă sprijin și încurajează elevii să găsească singuri răspunsurile, ajutându-i să devină autonomi și să învețe cu succes și pe viitor. Dacă în trecut am funcționat exclusiv offline, am integrat programele noastre de învățare pentru a funcționa atât online cât și offline.  
                                                                                        
Executați clic aici pentru a afla mai multe despre programele dedicate matematicii și limbii engleze.

suport online posibil

Patru pași pentru începerea călătoriei KUMON a copilului dvs.:


Completați formularul de înregistrare
Durează doar un minut. Avem nevoie doar de câteva detalii inițiale, cum ar fi localitatea de reședință, numele și vârsta copilului dvs., precum și datele dvs. de contact.

Consultarea cu instructorul KUMON
Instructorul centrului educațional KUMON din zona dvs. vă va contacta pentru a stabili o programare. Aici puteți afla mai multe despre metoda KUMON pentru care copilul dvs. este evaluat.

Test de evaluare gratuit
Testul de evaluare este un test scurt, care îi arată instructorului care sunt aptitudinile actuale ale copilului dvs. Pe baza rezultatului obținut, copilul dvs. este evaluat și instructorul vede ce anume se poate dezvolta cu ajutorul KUMON la nivelurile următoare.

Prima zi la centrul educațional KUMON
Copilul dvs. își începe programul individual de învățare - susținut de Instructorul KUMON.
GRATUIT

Rezervați o evaluare gratuită individuală a copilului dvs

Alegeți centru
Copilul dvs
Detaliile dvs
Evaluare exactă
Evaluare gratuită