Despre acest centru

înregistrare gratuită KUMON CONNECT disponibil Sprijin online posibil

KUMON este în sfârșit în Craiova! Matematica și engleza nu au fost niciodată atât de diferit de studiat, atât de către copiii de la 2 ani, cât și de adulți și oricine își dorește să se perfecționeze, indiferent de vârstă! Ne vedem de 2 ori pe săptămână la centru – sau online, iar în celelalte zile se lucrează caietele KUMON oferite de către instructor,în format fizic sau digital- la alegerea studentului, acasă. Cuvintele nu pot exprima cât de minunată este metoda KUMON. Abia atunci când, privindu-ți copilul cum înflorește, începi să înțelegi cu câtă înțelepciune și atenție la detalii, dragoste și dorința de a schimba lumea, a creat Toru Kumon aceasta metoda acum 60 de ani, în Japonia. Și, dacă știm ceva despre Japonia, este că nu există lucruri mai bine făcute decât acolo. Fiecare copil este deștept iar KUMON îl ajută să fie și mai deștept. Găsim potențialul fiecărui copil, îi creăm un plan pe termen lung potrivit abilităților curente, și apoi, cu iubire, înțelegere și atenție, ajutăm copilul să studieze independent, la nivelul său optim, peste nivelul școlar. Și pe lângă abilitățile de matematică și/sau engleză pe care le va amplifica, vom dezvolta un copil încrezător în forțele proprii, capabil să studieze și să gândească de unul singur, să depășească obstacole fară a renunța, determinandu-l să lupte pentru ce își dorește. Craiova este norocoasă, pentru că acum metoda KUMON este prezentă și în orașul nostru, oferind copiilor craioveni, o șansă unică de care alte țări și orașe mari se bucură de mult timp.KUMON Craiova încurajează înscrierea la ambele discipline, matematică și engleză, întrucât acest lucru aduce beneficii semnificative copilului. Astfel, se facilitează transferul facil al rutinei de studiu, concentrării și implicării dintr-un context de învățare în altul. Acest obicei devine rapid o strategie pe care copilul o poate aplica și în mediul școlar. Pentru a încuraja participarea, oferim reduceri atractive, valabile și pentru frați, pentru abonamentele de 3, 6, 9 luni și 1 an. Pentru detalii despre ofertele speciale, vă rugăm să vă adresați instructorului.
 

Despre instructor

Bună! Eu sunt Roxana, și sunt instructorul vostru KUMON de la Craiova! Înainte să fiu instructor Kumon, am fost părinte KUMON și am descoperit și m-am îndrăgostit de această metodă prin intermediul fiicei mele care a studiat KUMON de la 3 ani în U.K. Venind acasă, am dorit ca ea să continue KUMON, însă, neexistând nici un centru aproape de noi la Craiova, am, decis împreuna cu soțul meu să aducem KUMON și craiovenilor. În UK am avut șansa să lucrez cu copii de diverse vârste și abilitați fizice și mentale timp de mai bine de 15 ani. Copiii sunt o adevărată fântână de cunoaștere și să învăt de la ei zi de zi, este un adevărat privilegiu. Aici, eu și metoda Kumon am găsit cea mai importantă punte de legătură care ne-a unit în misiunea de a face lumea mai bună oferind copiilor o tehnică de dezvoltare în viață prin învățarea matematicii și limbii engleze. Împreună cu copilul, eu și voi, părinții, vom crea o echipă de succes care îi va fi temelie în procesul de dezvoltare și de cunoaștere, oferindu-i susținere și încredere în sine pentru a-și atinge potențialul maxim, prin iubire și încurajare la fiecare pas. Așadar, vă aștept cu mare entuziasm să descoperiți un mod inedit de a vă ajuta copilul să devină mai deștept, și să ne minunăm împreună de micile și desele succese ale copilului vostru, care, sunt sigură că vă vor face și pe voi să vă îndrăgostiti de KUMON!

Ore clasă

Luni
Zi în care nu se țin ore
Marți
Zi în care nu se țin ore
Miercuri
16:00 - 19:00
Joi
16:00 - 19:00
Vineri
13:00 - 17:00
Sâmbătă
11:00 - 14:00
Duminică
Zi în care nu se țin ore

Cât durează o sesiune Kumon?

Durata de timp necesară pentru finalizarea activității pe o zi poate fi în jur de 30 de minute pe materie. Timpul acordat studiului depinde exclusiv de fiecare persoană și de nivelul programului din momentul respectiv. Vă rugăm să rețineți că zilele și orele de clasă pot varia din cauza restricțiilor guvernamentale actuale.

Preț

Taxa de înregistrare
lei 260 Taxă plătită o singură dată
Ce este taxa de înregistrare?
Pentru începerea studiului la KUMON, veți plăti o taxă unică de înregistrare pentru copilul dvs., pentru ca acesta să devină cursant
Pe subiect
lei 460 Pe lună


De obicei, copilul dumneavoastră va vizita centrul educațional până la două zile pe săptămână.

Vă rugăm să întrebați instructorul, dacă este oferit suport online.


Copilul dumneavoastră va primi, de asemenea, foi de exerciții suplimentare, care pot fi apoi lucrate acasă.

Beneficiile înregistrării gratuite

Aflați ce poate face copilul dvs.
Primiți o evaluare gratuită a abilităților copilului dvs.
Beneficiați de un plan de învățare personalizat.
Succes pe termen lung

Recenzii centru

Evaluare generală

5

From 10 reviews on Google

Trageți cu degetul să vedeți mai multe

Întrebări frecvente

Kumon oferă mult mai mult decât meditațiile clasice și este foarte diferit de educația școlară tradițională. În loc să-i pregătească pe elevi pentru teste sau evaluări anume, Kumon le dă curaj acestora să învețe independent prin intermediul instrucțiunilor individualizate și al exercițiilor atent elaborate.

Pe lângă dezvoltarea aptitudinilor esențiale pentru matematică și limba engleză, fiecare elev Kumon își clădește propriile aptitudini de învățare independentă și încredere în sine. Aceasta înseamnă că un elev Kumon nu depinde - sau nu este limitat - de aptitudinile și cunoștințele altora.
Kumon este bun pentru toți copiii. Acest lucru se datorează abordării noastre individualizate privind educația, care generează întotdeauna întrebarea: „Ce este copilul cu adevărat capabil să facă și care ar fi următorul pas adecvat?” Respingem categorisirile care atribuie calități sau defecte, dacă un copil este „slab” sau „puternic”. Caracterizăm aptitudinile de învățare nu numai în funcție de gradul de înțelegere, ci și în funcție de procese, modul în care gândește și funcționează un copil, precum și în funcție de atitudinea sa față de învățare. Orice abilitate în aceste domenii este detectată, iar limitele sunt depășite treptat.

După un test de evaluare este stabilit un plan de învățare pentru a dezvolta aptitudinile copilului și pentru a-l aduce dincolo de Kumon International Standard (standardul Internațional Kumon - o aproximare internațională a nivelului anului școlar corespunzător), indiferent de punctul său de pornire. Aici, la Kumon, elevii cu nevoi educaționale speciale sunt la fel de bineveniți ca și copiii supradotați și talentați, precum toți cei care cred că pot face mai mult și doresc să își dezvolte potențialul la maximum.
Kumon este un program de auto-învățare, dar fiecare elev primește asistență continuă de la instructorul său. Foile de exerciții atent concepute le arată elevilor cum pot găsi ei singuri soluțiile în timp ce instructorul le oferă asistență atunci când este nevoie. Sarcina principală a unui instructor Kumon este aceea de a-i observa pe elevi la lucru și de a le indica modul în care soluția poate fi găsită în material: Este antrenată capacitatea de a privi cu atenție, de a compara, de a folosi cunoștințele cunoscute și de multe ori măcar de a încerca. Premisa este ca temele să nu fie niciodată prea dificile sau prea ușoare.
Nu există o vârstă fixă pentru asta. În prezent avem de la copii care au doar doi ani, până la elevi care urmează să absolve. În unele centre de meditații, s-au înscris chiar și adulți și vârstnici pentru a-și dezvolta aptitudinile. Kumon îi ajută pe copiii de toate vârstele și indiferent de aptitudinile lor. Cu cât încep mai devreme, cu atât mai repede pot dobândi aptitudini și se pot bucura de cele mai mari avantaje. Odată ce familia dvs. este gata să se angajeze într-un proces de învățare de lungă durată, Kumon este gata să vă ajute să vă atingeți obiectivul.
Ca program global, Kumon nu urmărește programa școlară, ci completează programele școlare din întreaga lume. Cel mai important obiectiv al metodei Kumon este dezvoltarea capacității de auto-învățare. Această capacitate de auto-învățare avantajează performanța elevilor în toate programele școlare. Kumon este adaptat nivelului optim de învățare al fiecărui elev, indiferent de vârsta sa, asigurându-se că aptitudinile, încrederea în sine și talentele se extind și se dezvoltă prin temele selectate.

Hartă și indicații

Obțineți îndrumări

Strada General Gheorghe Magheru, nr 100
Craiova
200548

Selectați modul de transport


Cu mașina

De unde veniți?

Puneți Roxana Catrina o întrebare