Despre acest centru

KUMON CONNECT disponibil Sprijin online posibil
Kumon Gheorgheni este primul centru Kumon înființat în Cluj-Napoca. La centrul Kumon Cluj-Napoca, Gheorgheni pot fi urmate programele Kumon Matematică și Kumon Engleză atât de către copii începând cu vârsta de 3 ani, cât și de către adulți de toate vârstele. Aceste programe pot fi parcurse în format clasic, pe hârtie sau în format digital, pe tabletă, prin intermediul platformei Kumon Connect. 

În urma unui proces de evaluare individualizată, se stabilește un program de studiu adaptat fiecărui cursant. Acesta participă săptămânal la două întâlniri cu instructorul, cu o durată de aproximativ 30 de minute fiecare. Părintele, împreună cu copilul, stabileşte care este cea mai potrivită modalitate de colaborare cu instructorul: față-în-față, la centru sau online, pe platforma Zoom. Prin studiu individual, cursantul continuă activitatea de învățare acasă, în fiecare zi, aproximativ 30 de minute.  

Kumon Gheorgheni încurajează înscrierile atât la engleză, cât și la matematică, deoarece este în beneficiul copilului, acesta putând să transfere, cu uşurinţă, rutina de studiu, concentrarea și implicarea dintr-un context de învățare în altul. 
Centrul Kumon Gheorgheni este un loc în care învățarea devine o experiență plăcută și captivantă, unde fiecare copil este încurajat să exploreze și să-și dezvolte la maximum potențialul, într-un mediu încurajator.

Acest centru KUMON deja oferă KUMON CONNECT. Mai multe informații aici

Despre instructor

Numele meu este Dorina-Anca Talaș. Am o experiență de peste 22 de ani în învățământul preuniversitar, dintre care trei ani în învățământul din Statele Unite ale Americii și, în paralel, de 11 ani în învățământul universitar, în calitate de cadru didactic asociat, cu doctorat în psihologie. 

Matematica reprezintă o provocare pentru mulți elevi cu care interacționez, motiv pentru care am încercat să găsesc o modalitate de a-i ajuta. Am aflat pentru prima dată despre metoda Kumon de la câțiva copii cu care am lucrat, care au parcurs programele Kumon. Am rămas profund impresionată de progresul pe care aceștia l-au realizat, lucru care m-a motivat să fac acest program accesibil pentru toți cei care doresc să-și îmbunătățească abilitățile matematice și de comunicare în limba engleză.

Am convingerea că prin abordarea individualizată, prin modul în care este structurat fiecare nivel și prin deprinderile pe care fiecare cursant și le formează, metoda Kumon poate schimba viitorul copiilor noștri. 

Pentru a încuraja participarea, oferim reduceri pentru frați, pentru abonamentele de 6, 9 luni și 1 an. Pentru detalii despre ofertele speciale, vă rugăm să vă adresați instructorului. Această metodă este unică prin abordarea individualizată a copiilor, prin modul în care este structurat fiecare nivel și prin deprinderile pe care fiecare cursant și le formează într-un timp foarte scurt. 

Ore clasă

Luni
16:00 - 19:00
Marți
16:00 - 19:00
Miercuri
Zi în care nu se țin ore
Joi
16:00 - 19:00
Vineri
16:00 - 19:00
Sâmbătă
Zi în care nu se țin ore
Duminică
Zi în care nu se țin ore

Cât durează o sesiune Kumon?

Durata de timp necesară pentru finalizarea activității pe o zi poate fi în jur de 30 de minute pe materie. Timpul acordat studiului depinde exclusiv de fiecare persoană și de nivelul programului din momentul respectiv. Vă rugăm să rețineți că zilele și orele de clasă pot varia din cauza restricțiilor guvernamentale actuale.

Preț

Taxa de înregistrare
lei 150 Taxă plătită o singură dată
Ce este taxa de înregistrare?
Pentru începerea studiului la KUMON, veți plăti o taxă unică de înregistrare pentru copilul dvs., pentru ca acesta să devină cursant
Pe subiect
lei 475 Pe lună


De obicei, copilul dumneavoastră va vizita centrul educațional până la două zile pe săptămână.

Vă rugăm să întrebați instructorul, dacă este oferit suport online.


Copilul dumneavoastră va primi, de asemenea, foi de exerciții suplimentare, care pot fi apoi lucrate acasă.

Întrebări frecvente

Kumon oferă mult mai mult decât meditațiile clasice și este foarte diferit de educația școlară tradițională. În loc să-i pregătească pe elevi pentru teste sau evaluări anume, Kumon le dă curaj acestora să învețe independent prin intermediul instrucțiunilor individualizate și al exercițiilor atent elaborate.

Pe lângă dezvoltarea aptitudinilor esențiale pentru matematică și limba engleză, fiecare elev Kumon își clădește propriile aptitudini de învățare independentă și încredere în sine. Aceasta înseamnă că un elev Kumon nu depinde - sau nu este limitat - de aptitudinile și cunoștințele altora.
Kumon este bun pentru toți copiii. Acest lucru se datorează abordării noastre individualizate privind educația, care generează întotdeauna întrebarea: „Ce este copilul cu adevărat capabil să facă și care ar fi următorul pas adecvat?” Respingem categorisirile care atribuie calități sau defecte, dacă un copil este „slab” sau „puternic”. Caracterizăm aptitudinile de învățare nu numai în funcție de gradul de înțelegere, ci și în funcție de procese, modul în care gândește și funcționează un copil, precum și în funcție de atitudinea sa față de învățare. Orice abilitate în aceste domenii este detectată, iar limitele sunt depășite treptat.

După un test de evaluare este stabilit un plan de învățare pentru a dezvolta aptitudinile copilului și pentru a-l aduce dincolo de Kumon International Standard (standardul Internațional Kumon - o aproximare internațională a nivelului anului școlar corespunzător), indiferent de punctul său de pornire. Aici, la Kumon, elevii cu nevoi educaționale speciale sunt la fel de bineveniți ca și copiii supradotați și talentați, precum toți cei care cred că pot face mai mult și doresc să își dezvolte potențialul la maximum.
Kumon este un program de auto-învățare, dar fiecare elev primește asistență continuă de la instructorul său. Foile de exerciții atent concepute le arată elevilor cum pot găsi ei singuri soluțiile în timp ce instructorul le oferă asistență atunci când este nevoie. Sarcina principală a unui instructor Kumon este aceea de a-i observa pe elevi la lucru și de a le indica modul în care soluția poate fi găsită în material: Este antrenată capacitatea de a privi cu atenție, de a compara, de a folosi cunoștințele cunoscute și de multe ori măcar de a încerca. Premisa este ca temele să nu fie niciodată prea dificile sau prea ușoare.
Nu există o vârstă fixă pentru asta. În prezent avem de la copii care au doar doi ani, până la elevi care urmează să absolve. În unele centre de meditații, s-au înscris chiar și adulți și vârstnici pentru a-și dezvolta aptitudinile. Kumon îi ajută pe copiii de toate vârstele și indiferent de aptitudinile lor. Cu cât încep mai devreme, cu atât mai repede pot dobândi aptitudini și se pot bucura de cele mai mari avantaje. Odată ce familia dvs. este gata să se angajeze într-un proces de învățare de lungă durată, Kumon este gata să vă ajute să vă atingeți obiectivul.
Ca program global, Kumon nu urmărește programa școlară, ci completează programele școlare din întreaga lume. Cel mai important obiectiv al metodei Kumon este dezvoltarea capacității de auto-învățare. Această capacitate de auto-învățare avantajează performanța elevilor în toate programele școlare. Kumon este adaptat nivelului optim de învățare al fiecărui elev, indiferent de vârsta sa, asigurându-se că aptitudinile, încrederea în sine și talentele se extind și se dezvoltă prin temele selectate.

Hartă și indicații

Obțineți îndrumări

CALEA DOROBANȚILOR, NR 38
CLUJ-NAPOCA, JUD. CLUJ
400394

Selectați modul de transport


Cu mașina

De unde veniți?

Puneți Dorina-Anca Talas o întrebare