Despre acest centru

7 zile gratuite suport online posibil
KUMON este metoda care permite copiilor să studieze independent. În plus oferă o bază solidă care îi va ajuta să își sporească încrederea în propriile puteri. În cadul acestei metode fiecare copil se poate dezvolta în ritmul lui.

Suntem diferiți, cu ritmuri diferite, dar toti avem nevoie de o bază solidă și de încredere în propriile forțe.

La prima vizită în centru fiecare copil va fi evaluat pentru a se stabili nivelul optim pentru începerea pregătirii. În baza acestei evaluări instructorul va pregăti un plan de activitate. În cele două zile când va lucra la centru, copilul va parcuge fișele împreună cu profesorul. În restul zilelor va lucra independent seturile de fișe programate de instructor și le va aduce la centru pentru a fi verificate.

Despre instructor

Am descoprit KUMON pentru că eram în căutarea unei metode care să o apropie pe fiica mea de matematică. Inițial m-am înscris eu însămi la acest curs și am redescoperit plăcerea studiului. Când fiica mea a început și ea cursurile am avut surpriza să văd cum atitudinea de respingere a dispărut și în plus ea a devenit încrezătoare să încerce în fiecare zi mai mult.

Am decis atunci că vreau să știu mai multe despre metoda KUMON, de data aceasta ca instructor. Metoda este diferită pentru că, deși aparent diminuează rolul profesorului, de fapt îi dă ocazia acestuia să intervină doar atât cât să susțină efortul copilului, fără să îi știrbească independența și, mai presus de toate, oferindu-i de bucuria descoperirii.

Ore clasă

Luni
17:00 - 20:00
Marți
Zi în care nu se țin ore
Miercuri
17:00 - 20:00
Joi
Zi în care nu se țin ore
Vineri
17:00 - 20:00
Sâmbătă
10:00 - 14:00
Duminică
Zi în care nu se țin ore

Cât durează o sesiune Kumon?

Durata de timp necesară pentru finalizarea activității pe o zi poate fi în jur de 30 de minute pe materie. Timpul acordat studiului depinde exclusiv de fiecare persoană și de nivelul programului din momentul respectiv. Vă rugăm să rețineți că zilele și orele de clasă pot varia din cauza restricțiilor guvernamentale actuale.

Preț

Taxa de înregistrare
lei 150 Taxa unică
Ce este taxa de înregistrare?
Pentru începerea studiului la KUMON, veți plăti o taxă unică de înregistrare pentru copilul dvs., pentru ca acesta să devină cursant
Pe subiect
lei 350 Pe lună


De obicei, copilul dumneavoastră va vizita centrul educațional până la două zile pe săptămână.

Vă rugăm să întrebați instructorul, dacă este oferit suport online.


Copilul dumneavoastră va primi, de asemenea, foi de exerciții suplimentare, care pot fi apoi lucrate acasă.

Avantajele perioadei noastre de încercare gratuită

Aflați ce poate face copilul dvs.
Șapte zile pentru a încerca KUMON gratuit
Beneficiați de un plan de învățare personalizat.
Succes pe termen lung

Întrebări frecvente

Kumon oferă mult mai mult decât meditațiile clasice și este foarte diferit de educația școlară tradițională. În loc să-i pregătească pe elevi pentru teste sau evaluări anume, Kumon le dă curaj acestora să învețe independent prin intermediul instrucțiunilor individualizate și al exercițiilor atent elaborate.

Pe lângă dezvoltarea aptitudinilor esențiale pentru matematică și limba engleză, fiecare elev Kumon își clădește propriile aptitudini de învățare independentă și încredere în sine. Aceasta înseamnă că un elev Kumon nu depinde - sau nu este limitat - de aptitudinile și cunoștințele altora.
Kumon este bun pentru toți copiii. Acest lucru se datorează abordării noastre individualizate privind educația, care generează întotdeauna întrebarea: „Ce este copilul cu adevărat capabil să facă și care ar fi următorul pas adecvat?” Respingem categorisirile care atribuie calități sau defecte, dacă un copil este „slab” sau „puternic”. Caracterizăm aptitudinile de învățare nu numai în funcție de gradul de înțelegere, ci și în funcție de procese, modul în care gândește și funcționează un copil, precum și în funcție de atitudinea sa față de învățare. Orice abilitate în aceste domenii este detectată, iar limitele sunt depășite treptat.

După un test de evaluare este stabilit un plan de învățare pentru a dezvolta aptitudinile copilului și pentru a-l aduce dincolo de Kumon International Standard (standardul Internațional Kumon - o aproximare internațională a nivelului anului școlar corespunzător), indiferent de punctul său de pornire. Aici, la Kumon, elevii cu nevoi educaționale speciale sunt la fel de bineveniți ca și copiii supradotați și talentați, precum toți cei care cred că pot face mai mult și doresc să își dezvolte potențialul la maximum.
Kumon este un program de auto-învățare, dar fiecare elev primește asistență continuă de la instructorul său. Foile de exerciții atent concepute le arată elevilor cum pot găsi ei singuri soluțiile în timp ce instructorul le oferă asistență atunci când este nevoie. Sarcina principală a unui instructor Kumon este aceea de a-i observa pe elevi la lucru și de a le indica modul în care soluția poate fi găsită în material: Este antrenată capacitatea de a privi cu atenție, de a compara, de a folosi cunoștințele cunoscute și de multe ori măcar de a încerca. Premisa este ca temele să nu fie niciodată prea dificile sau prea ușoare.
Nu există o vârstă fixă pentru asta. În prezent avem de la copii care au doar doi ani, până la elevi care urmează să absolve. În unele centre de meditații, s-au înscris chiar și adulți și vârstnici pentru a-și dezvolta aptitudinile. Kumon îi ajută pe copiii de toate vârstele și indiferent de aptitudinile lor. Cu cât încep mai devreme, cu atât mai repede pot dobândi aptitudini și se pot bucura de cele mai mari avantaje. Odată ce familia dvs. este gata să se angajeze într-un proces de învățare de lungă durată, Kumon este gata să vă ajute să vă atingeți obiectivul.
Ca program global, Kumon nu urmărește programa școlară, ci completează programele școlare din întreaga lume. Cel mai important obiectiv al metodei Kumon este dezvoltarea capacității de auto-învățare. Această capacitate de auto-învățare avantajează performanța elevilor în toate programele școlare. Kumon este adaptat nivelului optim de învățare al fiecărui elev, indiferent de vârsta sa, asigurându-se că aptitudinile, încrederea în sine și talentele se extind și se dezvoltă prin temele selectate.

Hartă și indicații

Obțineți îndrumări

Strada Câmpineanca Nr.1, Sector 3
București - Titan
032513

Selectați modul de transport


Cu mașina

De unde veniți?

Puneți Florina Ghinararu o întrebare