Despre acest centru

înregistrare gratuită Sprijin online posibil KUMON CONNECT disponibil
Kumon Drumul Taberei vă invită să încercați o alternativă eficientă a sistemului de educație publică. Oferim programe de matematică și engleză optimizate în funcție de abilitățile și nevoile copilului, astfel încât să fie păstrat nivelul ideal de învățare. Se consideră că un nivel potrivit de învățare este acela în care există o alternanță între provocare și aprofundare, menținând curiozitatea copilului  de a cunoaște. Ritmul de studiu se bazează pe abilitatea și obiceiurile de studiu ale copilului. Astfel un copil, care învață independent, exersează zilnic, are o concentrare bună și este fericit să descopere, reflectă imaginea elevului Kumon.

În plus față de cunoștințele academice, prin metoda Kumon se dezvoltă și abilitatea de a fi independent, de a recunoaște modele, de a te adapta situațiilor dificile și de a le depași cu succes. Toate aceste atribute fiind indispensabile unui tânăr la început de drum.

Acest progres se face prin vizite regulate la centrul Kumon, de 2 ori pe săptămână, prin studiu individual acasă și prin perseverență. Rolul nostru este de a identifica abilitățile, de a stabili un plan de învățare personalizat și de a ne asigura că există o dezvoltare armonioasă a relației creier-emoție față de studiu. După fiecare sesiune de la centru sau oricând este nevoie, instructorul vă va transmite care este nivelul pe care copilul l-a atins. Comunicarea în triunghiul copil-parinte-instructor este importantă pentru un progres sănătos.

Programul Kumon se adresează copiiilor de toate vârstele începând de la 2 ani. Vă mulțumim celor care ați făcut un pas în față și vă așteptăm pe toți cei care credeți în aceeași misiune ca și noi.

Vă urăm bun venit și vă oferim un discount de 30% pentru taxa subiect dacă decideți să stați cu noi 3 luni ! Alte oferte vor fi disponibile și în centru !

Acest centru KUMON deja oferă KUMON CONNECT. Mai multe informații aici

Despre instructor

Bună, eu sunt Alex, am început călătoria in domeniul educației încă de când eram eu însumi elev și am avut surpriza de a observa cum toți elevii sunt tratați prin indiferență față de abilitățiile lor. Astfel am avut în față o misiune pe care am ales să o rezolv, misiunea de a aduce frumusețea cunoașterii mai aproape de copii. După cum bine știți, copii iubesc să învețe, doar că sistemul de educație publică încă nu a găsit formula potrivită pentru a păstra același entuziasm, viu, în inima și mintea eleviilor.

După 8 ani de învățat și predat o nouă abordare în ceea ce privește educația, l-am întâlnit pe profesorul, colegul și prietenul Ștefan, care foarte entuziast a împărtășit cu mine ceea ce gândea. Ideea de a analiza înainte de toate care sunt abilitățiile elevului și cum să reușim să le dezvoltăm la maximum.

Kumon este metoda care dezvoltă abilități, aduce potențialul elevului la maxim astfel încât cursanții, în viitor, să poată face schimbarea de care e nevoie pentru ca noi toți să evoluăm. Toate acestea se fac într-un ritm constant, cu pași mici, pentru a păstra ceea ce este cel mai frumos la a fi copil, bucuria succeselor mici și dese.

Ore clasă

Luni
Zi în care nu se țin ore
Marți
15:00 - 19:00
Miercuri
10:00 - 14:00
Joi
15:00 - 19:00
Vineri
10:00 - 14:00
Sâmbătă
Zi în care nu se țin ore
Duminică
Zi în care nu se țin ore

Cât durează o sesiune Kumon?

Durata de timp necesară pentru finalizarea activității pe o zi poate fi în jur de 30 de minute pe materie. Timpul acordat studiului depinde exclusiv de fiecare persoană și de nivelul programului din momentul respectiv. Vă rugăm să rețineți că zilele și orele de clasă pot varia din cauza restricțiilor guvernamentale actuale.

Preț

Taxa de înregistrare
lei 150 Taxă plătită o singură dată
Ce este taxa de înregistrare?
Pentru începerea studiului la KUMON, veți plăti o taxă unică de înregistrare pentru copilul dvs., pentru ca acesta să devină cursant
Pe subiect
lei 400 Pe lună


De obicei, copilul dumneavoastră va vizita centrul educațional până la două zile pe săptămână.

Vă rugăm să întrebați instructorul, dacă este oferit suport online.


Copilul dumneavoastră va primi, de asemenea, foi de exerciții suplimentare, care pot fi apoi lucrate acasă.

Beneficiile înregistrării gratuite

Aflați ce poate face copilul dvs.
Primiți o evaluare gratuită a abilităților copilului dvs.
Beneficiați de un plan de învățare personalizat.
Succes pe termen lung

Întrebări frecvente

Kumon oferă mult mai mult decât meditațiile clasice și este foarte diferit de educația școlară tradițională. În loc să-i pregătească pe elevi pentru teste sau evaluări anume, Kumon le dă curaj acestora să învețe independent prin intermediul instrucțiunilor individualizate și al exercițiilor atent elaborate.

Pe lângă dezvoltarea aptitudinilor esențiale pentru matematică și limba engleză, fiecare elev Kumon își clădește propriile aptitudini de învățare independentă și încredere în sine. Aceasta înseamnă că un elev Kumon nu depinde - sau nu este limitat - de aptitudinile și cunoștințele altora.
Kumon este bun pentru toți copiii. Acest lucru se datorează abordării noastre individualizate privind educația, care generează întotdeauna întrebarea: „Ce este copilul cu adevărat capabil să facă și care ar fi următorul pas adecvat?” Respingem categorisirile care atribuie calități sau defecte, dacă un copil este „slab” sau „puternic”. Caracterizăm aptitudinile de învățare nu numai în funcție de gradul de înțelegere, ci și în funcție de procese, modul în care gândește și funcționează un copil, precum și în funcție de atitudinea sa față de învățare. Orice abilitate în aceste domenii este detectată, iar limitele sunt depășite treptat.

După un test de evaluare este stabilit un plan de învățare pentru a dezvolta aptitudinile copilului și pentru a-l aduce dincolo de Kumon International Standard (standardul Internațional Kumon - o aproximare internațională a nivelului anului școlar corespunzător), indiferent de punctul său de pornire. Aici, la Kumon, elevii cu nevoi educaționale speciale sunt la fel de bineveniți ca și copiii supradotați și talentați, precum toți cei care cred că pot face mai mult și doresc să își dezvolte potențialul la maximum.
Kumon este un program de auto-învățare, dar fiecare elev primește asistență continuă de la instructorul său. Foile de exerciții atent concepute le arată elevilor cum pot găsi ei singuri soluțiile în timp ce instructorul le oferă asistență atunci când este nevoie. Sarcina principală a unui instructor Kumon este aceea de a-i observa pe elevi la lucru și de a le indica modul în care soluția poate fi găsită în material: Este antrenată capacitatea de a privi cu atenție, de a compara, de a folosi cunoștințele cunoscute și de multe ori măcar de a încerca. Premisa este ca temele să nu fie niciodată prea dificile sau prea ușoare.
Nu există o vârstă fixă pentru asta. În prezent avem de la copii care au doar doi ani, până la elevi care urmează să absolve. În unele centre de meditații, s-au înscris chiar și adulți și vârstnici pentru a-și dezvolta aptitudinile. Kumon îi ajută pe copiii de toate vârstele și indiferent de aptitudinile lor. Cu cât încep mai devreme, cu atât mai repede pot dobândi aptitudini și se pot bucura de cele mai mari avantaje. Odată ce familia dvs. este gata să se angajeze într-un proces de învățare de lungă durată, Kumon este gata să vă ajute să vă atingeți obiectivul.
Ca program global, Kumon nu urmărește programa școlară, ci completează programele școlare din întreaga lume. Cel mai important obiectiv al metodei Kumon este dezvoltarea capacității de auto-învățare. Această capacitate de auto-învățare avantajează performanța elevilor în toate programele școlare. Kumon este adaptat nivelului optim de învățare al fiecărui elev, indiferent de vârsta sa, asigurându-se că aptitudinile, încrederea în sine și talentele se extind și se dezvoltă prin temele selectate.

Hartă și indicații

Obțineți îndrumări

Strada Cetatea Histria, nr 5, Bl M15, scara 2, parter, ap 48
București
062076

Selectați modul de transport


Cu mașina

De unde veniți?

Puneți Alexandru Barac o întrebare