Despre acest centru

înregistrare gratuită Sprijin online posibil KUMON CONNECT disponibil
Metoda Kumon a ajuns și la Bistrița.

Centrul Kumon Lama Bistrița este locul în care copii vor veni să descopere că fiecare dintre ei pot reuși în învățare indiferent din ce punct pornesc.

Studiul Kumon are ca scop asigurarea faptului că fiecare copil va dezvolta o dragoste pentru învățare.
Indiferent de nivelul de studiu la care se află, ei  descoperă că stă în puterea lor să devină din ce în ce mai buni , să atingă cele mai înalte culmi și mai apoi să se înalțe pas cu pas prin abilitățiile de lucru individuale pe care le dobăndesc aici.

Cuvintele nu pot exprima cât de minunată este metoda Kumon.Abia atunci când privesti cum propriul tău copil înflorește începi să înțelegi cu câtă înțelepciune și atenție la detalii, dragoste și din dorința de a-și ajuta propriul copil ,Toru Kumon a creat această metodă acum 60 de ani în Japonia.Și dacă știm ceva despre Japonia este că nu există lucruri mai bine făcute decât acolo.

Ce bucurie mai mare există pentru un părinte decât să își vadă propriul lor copil cum va studia singur și va reuși să-și atingă potențialul maxim prin propriul său efort.

Fiecare nouă provocare, in matematică sau limba engleză depășită și trecerea la un alt nivel mai superior prin metoda Kumon , îi va aduce copilului mai multă încredere și totodată o fericire greu de descris în cuvinte.Acest sentiment de împlinire este starea de care are nevoie inima oricărui copil pentru a activa și coordona procesele minții și drept urmare de a acumula infomații noi.

La centrul Kumon Lama Bistrița pot fi urmate programele, Kumon Matematică și Kumon Engleză, atât de copii începând cu vârsta de 2 ani, cât și de către adulții de toate vârstele.   

Aceste programe pot fi parcurse în format clasic, pe hârtie sau în format digital, pe tabletă prin intermediul platformei Kumon Connect.

În urma unui proces de evaluare individualizată,prin care găsim potențialul fiecărui copil, se stabilește un program de studiu pe termen lung potrivit abilităților curente și apoi cu iubire,ințelegere și atenție,ajutăm copilul să studieze independent,la nivelul său optim peste nivelul școlar .Acesta va participa săptamânal la 2 întâlniri cu instructorul cu o durată de aproximativ 30 minute fiecare.Părintele împreună cu copilul stabilește care este cea mai potrivită modalitate de colaborare cu instructorul, față în față cu instructorul sau on-line pe platforma Zoom.

Prin studiul individual copilul continuă activitatea de învățare acasă în fiecare zi,dezvoltându-și abilitățile de matematică și engleză în așa fel încât va deveni un copil încrezător în forțele proprii,capabil să studieze și să gândească de unul singur,să depășească obstacole fără a renunța,determinându-l sâ lupte pentru ce își dorește. 

Despre instructor

Bună!

Eu sunt Anamaria și sunt instructorul vostru Kumon la Bistrita!

Înainte să fiu instructor Kumon am fost profesor de engleză , franceză , română și consilier școlar.
Am fost întotdeauna pasionată de educarea și motivarea copiilor , dar mai ales am fost inspirată să îmi asum acest rol prin educarea propriilor mei copii.Evoluția lor de-a lungul anilor de școală , obstacolele de care ne-am lovit în efectuarea temelor ,dar mai ales dezvoltarea aptitudinilor necesare studiului individual m-au determinat să iau hotărârea de a deveni instructor Kumon.

Mereu am considerat că cea mai importantă avere pe care o pot lăsa părinții copiilor nu este o casă sau un bun material, ci întrega educație care este cea mai bună investiție a părinților.Să-i sădești în suflet și în minte copilului tău adevăratele valori morale, dar și să reușești să-i dezvolți calitățiie cu care se naște este cea mai mare realizare în procesul de educație.
Practic metoda Kumon continuă atât de frumos efortul nostru al părinților, exact din momentul în care copilul își dorește să cunoască și să exploreze lumea ( în jurul varstei de 2 ani ), dar mai ales să fie independenți și să își creeze relații sănătoase si frumoase în societate.

În aceata călătorie frumoasă pe care noi o numim Kumon, mi s-a alăturat încă de la început când era doar un vis , o idee sau un gând, prietena și colega mea Andrea.Am împărtășit încă din primele zile aceiași dorință și anume aceea de a reinventa sau regândi toată matematica și engleza pentru  a le captiva interesul copiilor în arta învățării, dar mai ales să-i motiveze pe copii să vină cu drag la școală și să obțină rezultate școlare bune.

Metoda Kumon ne-a îmbrățișat dorințele și nu numai, a făcut să înflorească în sufetele noastre o dorință arzătoare de a face posibil ca și copiii din Bistrița să poată beneficia de acest stil de invățare.  
Pasiunea mea pentru engleză ,împreună cu pasiunea Andreei pentru matematică ,vor forma o echipâ de succes cu copilul și pârintele, care îi vor fi temelie în procesul de dezvoltare și de cunoaștere,oferindu-i  susținere și înredere în sine pentru a-și atinge potențialul maxim.  
 
Vâ asteptăm cu drag să ne treceți pragul și să descoperiți cât de minunată este metoda KUMON,dar mai ales să ne bucurăm impreună de realizările copiilor noștri!

Ore clasă

Luni
13:00 - 17:00
Marți
15:00 - 19:00
Miercuri
15:00 - 19:00
Joi
Zi în care nu se țin ore
Vineri
13:00 - 17:00
Sâmbătă
10:00 - 14:00
Duminică
Zi în care nu se țin ore

Cât durează o sesiune Kumon?

Durata de timp necesară pentru finalizarea activității pe o zi poate fi în jur de 30 de minute pe materie. Timpul acordat studiului depinde exclusiv de fiecare persoană și de nivelul programului din momentul respectiv. Vă rugăm să rețineți că zilele și orele de clasă pot varia din cauza restricțiilor guvernamentale actuale.

Preț

Taxa de înregistrare
lei 100 Taxă plătită o singură dată
Ce este taxa de înregistrare?
Pentru începerea studiului la KUMON, veți plăti o taxă unică de înregistrare pentru copilul dvs., pentru ca acesta să devină cursant
Pe subiect
lei 375 Pe lună


De obicei, copilul dumneavoastră va vizita centrul educațional până la două zile pe săptămână.

Vă rugăm să întrebați instructorul, dacă este oferit suport online.


Copilul dumneavoastră va primi, de asemenea, foi de exerciții suplimentare, care pot fi apoi lucrate acasă.

Beneficiile înregistrării gratuite

Aflați ce poate face copilul dvs.
Primiți o evaluare gratuită a abilităților copilului dvs.
Beneficiați de un plan de învățare personalizat.
Succes pe termen lung

Întrebări frecvente

Kumon oferă mult mai mult decât meditațiile clasice și este foarte diferit de educația școlară tradițională. În loc să-i pregătească pe elevi pentru teste sau evaluări anume, Kumon le dă curaj acestora să învețe independent prin intermediul instrucțiunilor individualizate și al exercițiilor atent elaborate.

Pe lângă dezvoltarea aptitudinilor esențiale pentru matematică și limba engleză, fiecare elev Kumon își clădește propriile aptitudini de învățare independentă și încredere în sine. Aceasta înseamnă că un elev Kumon nu depinde - sau nu este limitat - de aptitudinile și cunoștințele altora.
Kumon este bun pentru toți copiii. Acest lucru se datorează abordării noastre individualizate privind educația, care generează întotdeauna întrebarea: „Ce este copilul cu adevărat capabil să facă și care ar fi următorul pas adecvat?” Respingem categorisirile care atribuie calități sau defecte, dacă un copil este „slab” sau „puternic”. Caracterizăm aptitudinile de învățare nu numai în funcție de gradul de înțelegere, ci și în funcție de procese, modul în care gândește și funcționează un copil, precum și în funcție de atitudinea sa față de învățare. Orice abilitate în aceste domenii este detectată, iar limitele sunt depășite treptat.

După un test de evaluare este stabilit un plan de învățare pentru a dezvolta aptitudinile copilului și pentru a-l aduce dincolo de Kumon International Standard (standardul Internațional Kumon - o aproximare internațională a nivelului anului școlar corespunzător), indiferent de punctul său de pornire. Aici, la Kumon, elevii cu nevoi educaționale speciale sunt la fel de bineveniți ca și copiii supradotați și talentați, precum toți cei care cred că pot face mai mult și doresc să își dezvolte potențialul la maximum.
Kumon este un program de auto-învățare, dar fiecare elev primește asistență continuă de la instructorul său. Foile de exerciții atent concepute le arată elevilor cum pot găsi ei singuri soluțiile în timp ce instructorul le oferă asistență atunci când este nevoie. Sarcina principală a unui instructor Kumon este aceea de a-i observa pe elevi la lucru și de a le indica modul în care soluția poate fi găsită în material: Este antrenată capacitatea de a privi cu atenție, de a compara, de a folosi cunoștințele cunoscute și de multe ori măcar de a încerca. Premisa este ca temele să nu fie niciodată prea dificile sau prea ușoare.
Nu există o vârstă fixă pentru asta. În prezent avem de la copii care au doar doi ani, până la elevi care urmează să absolve. În unele centre de meditații, s-au înscris chiar și adulți și vârstnici pentru a-și dezvolta aptitudinile. Kumon îi ajută pe copiii de toate vârstele și indiferent de aptitudinile lor. Cu cât încep mai devreme, cu atât mai repede pot dobândi aptitudini și se pot bucura de cele mai mari avantaje. Odată ce familia dvs. este gata să se angajeze într-un proces de învățare de lungă durată, Kumon este gata să vă ajute să vă atingeți obiectivul.
Ca program global, Kumon nu urmărește programa școlară, ci completează programele școlare din întreaga lume. Cel mai important obiectiv al metodei Kumon este dezvoltarea capacității de auto-învățare. Această capacitate de auto-învățare avantajează performanța elevilor în toate programele școlare. Kumon este adaptat nivelului optim de învățare al fiecărui elev, indiferent de vârsta sa, asigurându-se că aptitudinile, încrederea în sine și talentele se extind și se dezvoltă prin temele selectate.

Hartă și indicații

Obțineți îndrumări

Strada Andrei Mureșanu , nr. 73
Bistrita
Romania
420123

Selectați modul de transport


Cu mașina

De unde veniți?

Puneți Anamaria Bozga o întrebare